To top
Title Image

Bellabaci Vit-Ice Cupping

Ideale onderhoudsbehandeling bij cellulite

Ben je die sinaasappelhuid of cellulite op je benen, billen, buik of armen beu? Met deze cupping plús ijsmassage ga je de strijd aan. Bij Sillueta raden we deze methode voornamelijk aan als onderhoudsbehandeling.

Was je erg tevreden over de resultaten van de LPG Endermologie? Dan sluit Bellabaci Vit-Ice Cupping er naadloos op aan. Je kan deze behandeling met regelmaat boeken om je huid strak te houden of om de effecten van andere behandelingen te verlengen.

De cuppingmethode versterkt je huid, verzacht striae, bevordert de doorbloeding en helpt afvalstoffen afvoeren. Op welke lichaamszone je dat ook nodig hebt.

Sillueta Bellabaci Vit-Ice Cupping Onderhoudsbehandeling cellulitis

Wat is cellulite eigenlijk?

Bobbeltjes, putjes, verslapte huid … we noemen het met zijn allen ‘cellulitis’ (chronische ontsteking van het bindweefsel) maar in realiteit gaat het hier om cellulite. Diverse oorzaken zijn mogelijk. Meestal is sinaasappelhuid te wijten aan een slechte doorbloeding en lymfecirculatie, verkleving van de huidlagen of vochtophoping.

Maar gelukkig is daar wat aan te doen!

Sillueta Bellabaci Vit-Ice Cupping

Bekijk ook eens onze andere behandelingen voor huidversteviging zoals Mesotherapie of HIFU Ultralift.

Vragen of meteen een afspraak? Contacteer ons.
Sillueta Bellabaci Vit-Ice Cupping Anticellulite

Wat houdt Bellabaci Vit-Ice Cupping in?

Elke behandeling verloopt in 3 stappen.

  1. Scrub

Met de Copper Mitt, een scrubhandschoen met koperdraad, wrijven we over de huid om de dode huidcellen te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat producten beter opgenomen worden en de behandeling meer effect heeft. Het koper in de handschoen gaat tekenen van veroudering tegen door superoxidedismutase of SOD. Dat is een enzym dat vrije radicalen – belangrijkste oorzaak van veroudering – bestrijdt. Het resultaat? Een gladdere, verjongde huid.

  1. Cupping

Nu je huid perfect voorbereid is, nemen we de bodycups erbij. Eerst passen we de zachte toe, dan de harde. Zo bouwen we geleidelijk op. De cups stimuleren de huid en de onderliggende weefsels voor een ontspannende, diepe massage. De bloed- en lymfecirculatie, de collageen- en elastineproductie krijgen een boost. Dat resulteert in een stevigere huid. Cupping hoeft trouwens helemaal geen pijn te doen. Zodra je ongemak ervaart, geef je het aan.

  1. Vit-Ice Cupping

Een ijsmassage rondt de behandeling perfect af. Het zorgt voor extra doorbloeding en verzacht na cupping. De Vit-Ice Cupping gebeurt met een specifiek hulpstuk – een soort rubberen cup – ontworpen voor cryomassage. Deze techniek is zeer efficiënt en heeft niet alleen een positieve impact op de bloedcirculatie, maar ook op lymfe, spieren en het zenuwstelsel. Niet voor niets gebruiken ook fysiotherapeuten en sportverzorgers deze ijskoude methode.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.