Coolifting

Jij zoekt een manier om je huid te verbeteren en te verstrakken? Coolifting is een verjongingsmethode die niet invasief, niet pijnlijk en niet agressief is, maar wél erg effectief.

Wat is Coolifting?

Deze intense maar pijnloze anti-agingbehandeling die apart of als supplement bij elke gelaatsbehandeling kan toegepast worden zorgt voor collageen en elastine stimulatie. De Coolifting zorgt voor een intense huidverjonging, lift je huid en stelt de nood aan facelifting voor jaren uit. De Coolifting is de snelste en meest spectaculaire behandeling op dit moment, die effectief de strijd aangaat met de gevolgen van het ouder worden.  De methode is over heel de wereld populair en wordt in de meest gerenommeerde dermatologische klinieken aangewend. En nu dus ook bij Sillueta!

Hoeveel sessie heb je nodig ? Een totale anti-aging kuur met de Coolifting Beautygun bestaat uit 8 behandelingen verspreid over 8-12 weken om je collageenaanmaak intensief te stimuleren. Om het verkregen resultaat na 8 – 12 weken te behouden dien je elke 4-6 weken een onderhoudsbehandeling te laten uitvoeren. Zo blijft de collageenproductie en elastine stimulatie steeds geboost. Het klokje tikt namelijk elke dag gewoon verder.

Wetenschappelijk gezien, werkt het zo:

De Coolifting beautygun schiet onder hoge druk hyaluronzuur, peptiden, glycerine en gehydroliseerde tarweproteïnen op uw huid. De beautygun werkt met een krachtige CO2 straal onder zeer lage temperatuur (-20 graden celcius). Hierdoor gaan we de fibroblasten (collageenfabriekje) in de huid terug activeren om nieuw collageen aan te maken. Een behandeling met de Coolifting geeft onmiddellijk resultaat: de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een langdurig effect tot gevolg. De hele behandeling verloopt pijnloos en is 100% veilig.

Coolifting kan ook als red-carpet treatment ingezet worden. Denk aan een feest, trouw, communie … het instant en liftende resultaat houdt 1 week aan.

Voor langdurige resultaten dien je een kuur te volgen.

Waarom meerdere behandelingen

Na iedere behandeling maken fibroblasten nieuw collageen aan en worden deze terug op actief gezet zoals 10 jaar geleden. Door meerdere behandelingen toe te passen voor een langere periode wordt deze piek zo lang mogelijk aangehouden om zoveel mogelijk collageen aan te maken. De 4 tot 6 wekelijkse onderhoudsbeurten zijn nodig omdat de huid zich elke 4 weken vernieuwt. De fibroblasten worden na verloop van tijd weer minder of inactief met als gevolg huidveroudering, het blijft dus nodig om deze na de kuur te blijven stimuleren voor collageenaanmaak en de huidveroudering zo goed mogelijk tegen te gaan. Jouw huid heeft als het ware dat extra zetje nodig om er jong en fris uit te blijven zien.

 

Waarvoor is deze behandeling geschikt?

  • huidverslapping
  • rimpels en lijntjes
  • huidverbetering
  • glow
  • je wenst collageenstimulatie
  • je wenst elastine stimulatie
  • je wil geen facelift
  • verlichten van pigmentvlekken
  • je wil zo lang mogelijk een jonge frisse en gelifte huid

Wat mag je verwachten na de behandeling?

Er is geen downtime na deze behandeling. Je hebt een instante uplift van het gelaat, verstrakking en vermindering van lijntjes en een ontzettend mooie glow. Je kan al je activiteiten gewoon verderzetten. Ideaal breng je de eerste 24u geen make-up aan om de ingrediënten goed te laten doorwerken. Maar het kan en mag.

Een afspraak?

Strak plan! Ga naar de Sillueta-agenda. Klik op de rubriek Coolifting in de online agenda. Je vindt ook daar al de prijzen terug. Wil je de Coolifting toevoegen aan een andere huidverbeterende behandeling dan kan dit via de dienst extra toevoegingen in de online agenda.