EMSCULPT + RF

Wil je er graag gezond en gespierd uitzien maar heb je geen tijd of zin om dagelijks te sporten? Wil je je graag op korte termijn weer goed in je vel voelen? Dan is HIFEM de oplossing. Deze behandeling combineert EMS – ook EMSCULPT genoemd – en radiofrequentie (RF). Het is een behandeling om ú tegen te zeggen … Op amper een halfuurtje tijd, krijg je het effect van maar liefst 36.000 squads of sit-ups! Na een achttal beurten zie je bijgevolg al een knap resultaat. Op naar dat stevig getrainde lichaam!

Wat is HIFEM?

HIFEM staat voor high-intensity focused electromagnetic technology. Dit is een behandeling die lokaal vet gaat verbranden én vooral het metabolisme verhoogt. In de beautywereld heb je misschien al de term EMS of EMSCULPTING horen vallen. Wel, die terechte trend maakt deel uit van HIFEM, al gaan we bij Sillueta nog een stapje verder: wij kiezen voor de EMSCULPT NEO, een combinatie met RF, radiofrequentie. Zo richten we ons op spieropbouw en vetbranding tegelijk.

Krachtigste toestel op de markt

Je weet: kwaliteit staat altijd voorop bij Sillueta. Want enkel het beste is goed genoeg voor onze klanten. Daarom speurden we de markt af, op zoek naar een toestel dat topresultaten biedt op een relatief korte termijn.

En we vonden hét ultieme toestel. Onze EMSCULPT RF heeft 4 applicators – om op 4 verschillende plekken op je lichaam te werken – en maakt impact op 6 verschillende vlakken: versterken, cellulite aanpakken, verstevigen, vet verbranden, sculpting en toning. We beschikken zelfs over een apart zitvlak om de bekkenbodemspieren te versterken, zodat ook de vagina verstevigd kan worden.

De technologie wordt al jaren getest tijdens klinische studies en is goedgekeurd door de erg strenge FDA (Food and Drug Administration). Dat is de Amerikaanse instantie die zich buigt over de toelating van geneesmiddelen en medische technologieën. Op en top veilig dus!

36.000 squads?

Ja, echt. Wat je normaal minstens 4 uur tijd kost, duurt met HIFEM maar een halfuurtje. Dat is een van de voordelen van ons krachtige EMSCULPT RF-toestel: waar andere apparaten ca. 20.000 spiercontracties veroorzaken, is dat getal bij ons bijna verdubbeld. En toch sta je niet urenlang te puffen en te zweten …

  Hoeveel behandelingen zijn aangewezen?

  Na 5 à 6 behandelingen voel je al verschil. Na 8 tot 10 beurten zie je écht een knap resultaat. Wil je dat behouden? Dan raden we je aan om eenmaal per kwartaal een HIFEM-sessie te boeken. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een maandelijkse behandeling voor een nog steviger lichaam.

  Hoe meer behandelingen, hoe beter het resultaat, dat spreekt voor zich. Al adviseren we wel om telkens minstens 5 dagen tussen de behandelingen te laten.

  Voor wie is de behandeling geschikt?

  HIFEM is ideaal voor mensen met een normaal BMI en een vetlaag van minder dan 5 cm. Bij een hoger BMI en/of een dikkere vetlaag, raden we je aan om HIFEM te combineren met professioneel voedingsadvies of eerst cryolipolyse te laten uitvoeren. Op die manier verkrijg je de beste resultaten.

  De behandeling komt trouwens ook goed van pas voor vrouwen die hun bekkenbodem willen versterken. Dat kan bijvoorbeeld aangewezen zijn na een bevalling of bij urineverlies.

  HIFEM wordt sterk afgeraden bij:

  • Epilepsie of andere neurologische ziektes
  • Een pacemaker
  • Een zwangerschap

  De behandeling is bovendien ook niet aangewezen bij:

  • Diabetes mellitus
  • Tumoren
  • Metalen protheses (niet op de eigenlijke plek van de prothese)
  • Verstoorde bloedstollingsziekte
  • Virale of bacteriële infecties
  • Hart- en vaatziekten
  • Bloedingen of hemofilie
  • Zware doorbloedingsproblemen
  • Buikwandhernia, lieshernia of -breuk
  • Vergevorderde arteriosclerose

  Kostprijs EMSCULPT 

  Vergis je niet: EMSCULPT is nooit écht goedkoop. Zie je dus een spotgoedkoop aanbod voor deze behandeling voorbijkomen, dan is de kans bijzonder groot dat het niét om een origineel, veilig en krachtig toestel gaat. In de beautywereld komen er nu eenmaal vaak copycats voor. Want ook zij houden de trends in het oog en willen graag een graantje meepikken.

  Meer weten over deze innovatieve behandeling? Team Sillueta staat voor je klaar. Mail, bel of maak meteen een afspraak!