Gewicht verliezen met PowerSlim

Wil je gewicht verliezen? Dan wil je dat liefst zo snel mogelijk. Maar tegelijk wil je ook nog genieten van heerlijk eten. Je wil geen honger lijden. En je wil evenmin etentjes bij vrienden en familie weigeren omdat je op dieet bent. Herkenbaar?

Wel, dan komt PowerSlim als geroepen. Bij Sillueta kan je rekenen op een voedingsprogramma op maat, onder professionele begeleiding. Een gecertificeerde voedingsdeskundige helpt je die dagelijkse uitdagingen tijdens het afvallen te trotseren. Je behoudt intussen je sociaal leven, inclusief lekker eten. Je vindt samen met ons een gezondere levensstijl. En je bereikt je doel: weg met die overbodige kilo’s!

In 3 fases naar je streefgewicht

Het grote gewichtsverlies

In deze fase verlies je 80% van het aantal kilo’s dat je kwijt wil. Dit aan een gemiddeld tempo van 1 kilo per week, met 6 maaltijden per dag. We stellen een programma op volgens jouw wensen en eetgedrag. Om de twee weken spreken we af voor een weging en bespreking.

FASE 1

Laatste loodjes

In de volgende fase speel je de overige 20% weg. We verhogen langzaamaan terug je koolhydraatinname door bijvoorbeeld terug wat fruit, zetmeelrijke groenten of brood van de bakker op je menu te zetten. We helpen je natuurlijk de beste keuzes te maken bij de bakker en de supermarkt.

FASE 2

Tips & tricks

Je streefgewicht behaald. Proficiat! In de laatste fase begeleiden we je gedurende een jaar door maandelijks af te spreken. Online of ter plaatse bij Sillueta. We leren je etiketten lezen, emo-eten en valkuilen te vermijden,… Elke maand wegen we je ook nog eens, om zeker te zijn dat je je gewicht behoudt. Enkel tussendoortjes van PowerSlim raden we in deze fase nog aan om je suikerinname te beperken.

FASE 3

Hoe helpt dit afslankprogramma?

Koolhydraten en suikers. Dat zijn de vijanden in je gevecht tegen de kilo’s. En die vind je zowat overal. Koolhydraten zitten in aardappelen, rijst, muesli, granola, pasta, brood, koeken, enzoverder. En ook als je geen snoeper bent, krijg je tóch dikwijls stiekem suiker binnen. Kijk maar eens op de verpakkingen van allerlei supermarktproducten.

Deze voedingsstoffen werken zelfs verslavend zodat gewicht verliezen moeilijk wordt. Hoe meer je ervan eet, hoe meer je ernaar verlangt. Vandaar die zin in een zak chips of chocolade als je ’s avonds neerploft in de zetel …

Maar ik eet zo graag!

Natuurlijk, het is een belangrijk deel van je leven. Dat nemen we je niet af. Je PowerSlim‑coach verwacht dan ook niet dat je op een blaadje sla overleeft. Integendeel, je moet alle nodige voedingsstoffen opnemen die je lichaam nodig heeft om goed en gezond te functioneren.

Een crashdieet of eenzijdig voedingspatroon is géén slimme aanpak. Want zodra je daarmee stopt en terug normaal eet, vliegen de kilo’s er weer aan. Je verliest dikwijls enkel spiermassa en vocht, terwijl je net je vetmassa wil aanpakken.

Gezond, doordacht én lekker

Een PowerSlim-programma vervangt de voedingsmiddelen uit de supermarkt die rijk zijn aan koolhydraten en suikers door gezondere, even lekkere PowerSlim-producten. Deze bevatten bovendien wat meer eiwitten zodat je honger wel steeds gestild is. Het programma snijdt amper in je dagelijkse opname van calorieën, zodat je ook naderhand je gewicht kan behouden.

Wat vind je zoal in het PowerSlim-aanbod? Ambachtelijk gemaakt, koolhydraat- en suikerarm lekkers! Denk dan aan brood, croissants, toast, koekjes, chips, chocolade, … En we geven je meer dan 100 recepten zodat jij voor jezelf én je gezin kan kokerellen zoals nooit tevoren. Ook voor feestmenu’s, barbecues, enz. Maar dan véél gezonder dan voorheen. Zo wordt gewicht verliezen gewoon leuk.

Zoveel complimentjes!

“Sinds mijn studententijd heb ik al last van mijn gewicht. Wellicht de gevolgen van ongezond eten en te veel snoepen. Doorheen de jaren kwam ik nog eens 30 kg bij. Het was zo erg dat ik zelfs niet meer in de spiegel keek. “Dik is dik”, dacht ik. Vergis je niet, ik had wel degelijk al van alles geprobeerd om af te vallen. Soms verloor ik eens 10 kg. Maar die vlogen er even snel weer aan.

Tot ik op de Facebookpagina van Sillueta het PowerSlim-programma ontdekte. Ik zocht er wat info over op en was overtuigd. Ik besloot een afspraak te maken met Anneleen. Samen bespraken we mijn doel: 30 kg afvallen. Onrealistisch, dacht ik toen. Maar nu, 6 maanden later, ben ik al 24 kg kwijt! Het gaat zo vlot dat ik ga proberen nog 5 kilo extra te verliezen.

Ik mag 6 keer per dag eten, heb nooit een hongergevoel, heb geleerd om gezond te eten en de producten van PowerSlim zijn nog lekker ook! Nu heb ik geen XXXL meer nodig. Ik kan shoppen tussen de kleinere maten. Ik voel me een stuk fitter en kan me veel makkelijker bewegen. Nu neem ik al eens de fiets of wandel ik een blokje rond.

Maar waar ik vooral van geniet zijn die complimentjes van de mensen rond mij. Dat geeft me echt een boost! En natuurlijk is mijn coach Anneleen een grote hulp. Zonder haar steun en goede raad zou het nooit zo vlot gegaan zijn. Merci!”Heidi Stevens (43 jaar)

 

Hoeveel kost gewicht verliezen met PowerSlim?

Startbox + inkopen

  • Je PowerSlim-startbox kost 159 euro en bevat 45 verschillende producten én een kookboek.
  • Het intakegesprek van 1 uur krijg je volledig gratis.
  • Zodra je startbox op is, betaal je enkel nog de PowerSlim-producten om je programma verder te zetten. Gemiddeld komt dat neer op ca. 14 euro per dag of 100 euro per week aan voeding. Erg vergelijkbaar met de kost van ‘gewone’ inkopen. Zeker als je normaal elke week wel eens uiteten gaat.
  • Je tweewekelijkse afspraak bij Sillueta of online is gratis als je de producten voor je programma bij ons aankoopt.

FASE 1

Minder PowerSlim-producten

  • Je wekelijkse voedingskost vermindert langzaamaan want je hebt alsmaar minder PowerSlim-producten nodig.
  • Je hebt fase 2 bereikt. Dat verdient een beloning. Je krijgt van ons de tweewekelijkse begeleiding gratis.

FASE 2

Maandelijkse begeleiding

  • Nu je op je stabiel gewicht bent, stellen we een stappenplan om maat voor je op voor het komende jaar!
  • De eerste drie maanden raden we je aan om voor je tussendoortjes nog op PowerSlim te rekenen. In maand 1 nog 3 per dag. In maand 2 nog 2 per dag. Vanaf maand 3 slechts 1 per dag.
  • Zodra je je stabiele gewicht bereikt hebt, krijg je de maandelijkse opvolging gratis.

FASE 3

Extra voordeel!

Je wekelijkse inzet belonen we graag. Daarom werken we bij Sillueta met spaarkaarten. Een volle kaart levert je een productje van 6 euro op.

Je dag als PowerSlimmer

6 MAALTIJDEN

 

PowerSlim-ontbijt + beleg

vb: croissant met choco

1

PowerSlim-tussendoortje

vb: pralinéchocoladereep

2

PowerSlim-lunch + groenten + vlees

vb: panini met philadelphia light, tomaat en ham

3

PowerSlim-tussendoortje

vb: wafel

4

PowerSlim-avondmaal

vb: Lasagne Bolognaise

5

PowerSlim-tussendoortje

vb: chips

6

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of ik goed bezig ben?

Simpel, wij begeleiden je bij elke stap. Met behulp van ketosticks en een impedantiemeting testen we hoe je lichaam vet verbrandt. We moedigen je aan, luisteren naar je verhaal en sturen tijdig bij indien nodig.

Is het PowerSlim-programma aangepast in de coronacrisis?

Natuurlijk. Na weken lockdown is Sillueta weer open. Je kan dus gerust een afspraak maken. Wij nemen natuurlijk de nodige maatregelen qua hygiëne en social distancing. Maar als je liever op veilig speelt, kan je ook kiezen voor online consults, telkens op maandag. En je producten kan je ook online bij Sillueta bestellen. Deze worden dan aan huis geleverd. Vraag meer info!

Wat met annulaties?

Je consult een week verplaatsen kan kosteloos. Annuleren kan tot 24 uur voor je afspraak, enkel telefonisch. Als je niet komt opdagen of te laat annuleert, komt er een kost bij kijken van 25 euro.

Positieve ervaringen

Jouw PowerSlim locaties

Sillueta 1

Voedingsdeskundige Mertens Anneleen

Kanaalweg 32

3980 Tessenderlo

Afspraak en info: 013 29 50 52

[email protected]

Sillueta 2

Voedingsdeskundige Mondelaers Ydris

Geelsebaan 140

3980 Tessenderlo

Afspraak en info: 0499 75 33 05

[email protected]

SilluBeau (Sillueta 3)

Voedingsdeskundige Aerts Davine

Weidestraat 20

3970 Leopoldsburg

Afspraak: 0479 30 00 40

[email protected]