To top
Title Image

Gewicht verliezen

Hoe helpt dit afslankprogramma?

Koolhydraten en suikers. Dat zijn de vijanden in je gevecht tegen de kilo’s. En die vind je zowat overal. Koolhydraten zitten in aardappelen, rijst, muesli, granola, pasta, brood, koeken, enzoverder. En ook als je geen snoeper bent, krijg je tóch dikwijls stiekem suiker binnen. Kijk maar eens op de verpakkingen van allerlei supermarktproducten.

Deze voedingsstoffen werken zelfs verslavend zodat gewicht verliezen moeilijk wordt. Hoe meer je ervan eet, hoe meer je ernaar verlangt. Vandaar die zin in een zak chips of chocolade als je ’s avonds neerploft in de zetel …

Maar ik eet zo graag!

Natuurlijk, het is een belangrijk deel van je leven. Dat nemen we je niet af. Je PowerSlim‑coach verwacht dan ook niet dat je op een blaadje sla overleeft. Integendeel, je moet alle nodige voedingsstoffen opnemen die je lichaam nodig heeft om goed en gezond te functioneren.

Een crashdieet of eenzijdig voedingspatroon is géén slimme aanpak. Want zodra je daarmee stopt en terug normaal eet, vliegen de kilo’s er weer aan. Je verliest dikwijls enkel spiermassa en vocht, terwijl je net je vetmassa wil aanpakken.

Gezond, doordacht én lekker

Een PowerSlim-programma vervangt de voedingsmiddelen uit de supermarkt die rijk zijn aan koolhydraten en suikers door gezondere, even lekkere PowerSlim-producten. Deze bevatten bovendien wat meer eiwitten zodat je honger wel steeds gestild is. Het programma snijdt amper in je dagelijkse opname van calorieën, zodat je ook naderhand je gewicht kan behouden.

Wat vind je zoal in het PowerSlim-aanbod? Ambachtelijk gemaakt, koolhydraat- en suikerarm lekkers! Denk dan aan brood, croissants, toast, koekjes, chips, chocolade, … En we geven je meer dan 100 recepten zodat jij voor jezelf én je gezin kan kokerellen zoals nooit tevoren. Ook voor feestmenu’s, barbecues, enz. Maar dan véél gezonder dan voorheen. Zo wordt gewicht verliezen gewoon leuk.

Hoe weet ik of ik goed bezig ben?

Simpel, wij begeleiden je bij elke stap. Met behulp van ketosticks en een impedantiemeting testen we hoe je lichaam vet verbrandt. We moedigen je aan, luisteren naar je verhaal en sturen tijdig bij indien nodig.

Is het PowerSlim-programma aangepast in de coronacrisis?

Natuurlijk. Na weken lockdown is Sillueta weer open. Je kan dus gerust een afspraak maken. Wij nemen natuurlijk de nodige maatregelen qua hygiëne en social distancing. Maar als je liever op veilig speelt, kan je ook kiezen voor online consults, telkens op maandag. En je producten kan je ook online bij Sillueta bestellen. Deze worden dan aan huis geleverd. Vraag meer info!

Je dag als PowerSlimmer

6 maaltijden:

 1. PowerSlim-ontbijt + beleg

Voorbeeld: croissant met choco

 1. PowerSlim-tussendoortje

Voorbeeld: pralinéchocoladereep

 1. PowerSlim-lunch + groenten + vlees

Voorbeeld: panini met Philadelphia Light, tomaat en ham

 1. PowerSlim-tussendoortje

Voorbeeld: wafel

 1. PowerSlim-avondmaal

Voorbeeld: Lasagne Bolognaise

 1. PowerSlim-tussendoortje

Voorbeeld: chips

Hoeveel kost gewicht verliezen met PowerSlim?

Fase 1: startbox + inkopen

 • Je PowerSlim-startbox kost 159 euro en bevat 45 verschillende producten én een kookboek.
 • Het intakegesprek van 1 uur krijg je volledig gratis.
 • Zodra je startbox op is, betaal je enkel nog de PowerSlim-producten om je programma verder te zetten. Gemiddeld komt dat neer op ca. 14 euro per dag of 100 euro per week aan voeding. Erg vergelijkbaar met de kost van ‘gewone’ inkopen. Zeker als je normaal elke week wel eens uiteten gaat.
 • Je tweewekelijkse afspraak bij Sillueta of online is gratis als je de producten voor je programma bij ons aankoopt.

Fase 2: minder PowerSlim-producten

 • Je wekelijkse voedingskost vermindert langzaamaan want je hebt alsmaar minder PowerSlim-producten nodig.
 • Je hebt fase 2 bereikt. Dat verdient een beloning. Je krijgt van ons de tweewekelijkse begeleiding gratis.

Fase 3: maandelijkse begeleiding

 • Nu je op je stabiel gewicht bent, stellen we een stappenplan om maat voor je op voor het komende jaar!
 • De eerste drie maanden raden we je aan om voor je tussendoortjes nog op PowerSlim te rekenen. In maand 1 nog 3 per dag. In maand 2 nog 2 per dag. Vanaf maand 3 slechts 1 per dag.
 • Zodra je je stabiele gewicht bereikt hebt, krijg je de maandelijkse opvolging gratis.

Extra voordeel!

Je wekelijkse inzet belonen we graag. Daarom werken we bij Sillueta met spaarkaarten. Een volle kaart levert je een productje van 6 euro op.

Wat met annulaties?

Je consult een week verplaatsen kan kosteloos. Annuleren kan tot 24 uur voor je afspraak, enkel telefonisch. Als je niet komt opdagen of te laat annuleert, komt er een kost bij kijken van 25 euro.

PowerSlim wérkt

Wil je gewicht verliezen? Dan wil je dat liefst zo snel mogelijk. Maar tegelijk wil je ook nog genieten van heerlijk eten. Je wil geen honger lijden. En je wil evenmin etentjes bij vrienden en familie weigeren omdat je op dieet bent. Herkenbaar?

Wel, dan komt PowerSlim als geroepen. Bij Sillueta kan je rekenen op een voedingsprogramma op maat, onder professionele begeleiding. Een gecertificeerde voedingsdeskundige helpt je die dagelijkse uitdagingen tijdens het afvallen te trotseren. Je behoudt intussen je sociaal leven, inclusief lekker eten. Je vindt samen met ons een gezondere levensstijl. En je bereikt je doel: weg met die overbodige kilo’s!

In 3 fases naar je streefgewicht

Fase 1: het grote gewichtsverlies

In deze fase verlies je 80% van het aantal kilo’s dat je kwijt wil. Dit aan een gemiddeld tempo van 1 kilo per week, met 6 maaltijden per dag. We stellen een programma op volgens jouw wensen en eetgedrag. Om de twee weken spreken we af voor een weging en bespreking.

Fase 2: laatste loodjes

In de volgende fase speel je de overige 20% weg. We verhogen langzaamaan terug je koolhydraatinname door bijvoorbeeld terug wat fruit, zetmeelrijke groenten of brood van de bakker op je menu te zetten. We helpen je natuurlijk de beste keuzes te maken bij de bakker en de supermarkt.

Fase 3: tips & tricks om je streefdoel te behouden

Je streefgewicht behaald. Proficiat! In de laatste fase begeleiden we je gedurende een jaar door maandelijks af te spreken. Online of ter plaatse bij Sillueta. We leren je etiketten lezen, emo-eten en valkuilen te vermijden, … Elke maand wegen we je ook nog eens, om zeker te zijn dat je je gewicht behoudt. Enkel tussendoortjes van PowerSlim raden we in deze fase nog aan om je suikerinname te beperken.

Gewicht verliezen met PowerSlim bij Sillueta

Inspirerende verhalen van klanten

Heidi Stevens uit Tessenderlo (43 jaar)

Zoveel complimentjes!

“Sinds mijn studententijd heb ik al last van mijn gewicht. Wellicht de gevolgen van ongezond eten en te veel snoepen. Doorheen de jaren kwam ik nog eens 30 kg bij. Het was zo erg dat ik zelfs niet meer in de spiegel keek. “Dik is dik”, dacht ik. Vergis je niet, ik had wel degelijk al van alles geprobeerd om af te vallen. Soms verloor ik eens 10 kg. Maar die vlogen er even snel weer aan.

Tot ik op de Facebookpagina van Sillueta het PowerSlim-programma ontdekte. Ik zocht er wat info over op en was overtuigd. Ik besloot een afspraak te maken met Anneleen. Samen bespraken we mijn doel: 30 kg afvallen. Onrealistisch, dacht ik toen. Maar nu, 6 maanden later, ben ik al 24 kg kwijt! Het gaat zo vlot dat ik ga proberen nog 5 kilo extra te verliezen.

Ik mag 6 keer per dag eten, heb nooit een hongergevoel, heb geleerd om gezond te eten en de producten van PowerSlim zijn nog lekker ook! Nu heb ik geen XXXL meer nodig. Ik kan shoppen tussen de kleinere maten. Ik voel me een stuk fitter en kan me veel makkelijker bewegen. Nu neem ik al eens de fiets of wandel ik een blokje rond.

Maar waar ik vooral van geniet zijn die complimentjes van de mensen rond mij. Dat geeft me echt een boost! En natuurlijk is mijn coach Anneleen een grote hulp. Zonder haar steun en goede raad zou het nooit zo vlot gegaan zijn. Merci!” 

Coach Anneleen over Heidi:

“Ik ben ontzettend trots op haar! Heidi kwam hier binnen met slechts een sprankeltje hoop om wat kilo’s kwijt te raken. Ze wou graag 30 kg verliezen. Dat was haar nog nooit gelukt. Dus we vlogen erin. En meteen met succes! Heidi verloor vlot kilo’s, zonder honger te lijden of moeite te hebben met het programma. Ze vond absoluut haar smaak in de producten.

En gaat het nog steeds super. Zo is ze onlangs nog op reis geweest naar New York – niet de makkelijkste plek om gezond te eten – en tóch zwierde ze er nog wat kilo’s vanaf. Heidi, je bent een pracht van een vrouw. Je straalt. Die laatste 5 kilo gaan zeker lukken. Ik ben ervan overtuigd!”

 

Ilse Coenen

Gewicht verliezen én lekker eten!

“Een tijdje geleden had ik last van overgewicht. Tijdens mijn zwangerschap was ik namelijk 30 kg bijgekomen en die kreeg ik er niet zomaar vanaf met de standaard diëten. Mijn extra kilo’s belemmerden me bij fysieke activiteiten. Zelfs mijn zoon aankleden werd een opgave. Ik had ook gewoon geen zin om te bewegen én ik begon te snurken. Toen mijn man aangaf hoe ambetant hij dat vond, besloot ik dat het tijd was voor verandering. Tijd voor PowerSlim.

Mijn coach was super! Streng, zonder er doekjes om te winden en vooral met een enorme kennis van voeding. Eerlijk? In het begin was het wennen. Plots moest ik anders en gezonder eten. Maar al snel werd het een gewoonte. Dankzij de lekkere fusilli van PowerSlim kon ik zelfs nog van pasta genieten! Eigenlijk ging het allemaal erg makkelijk, vooral dankzij de begeleiding van mijn coach.

Eens mijn eerste streefgewicht behaald, besloot ik nog eens 10 kg af te vallen. En vooral: ik voel me nu een pak beter. Ik heb weer zin om te bewegen én ik ben van mijn vreetbuien af. Zelfs op vakantie behoud ik mijn gezonde leefstijl, zonder al dat lekkers helemaal links te laten liggen natuurlijk.”

Nog meer inspiratie? Volg onze PowerSlim-Facebookpagina!

Ervaring Ydris “ Powerslim @Sillueta”

Ervaring Ilse “ Powerslim @Sillueta”

Klantendag Powerslim @Sillueta

CONTACTGEGEVENS

Voor het afslankprogramma van Sillueta kan je terecht bij:
Sillueta Tessenderlo

Sillueta 1

Voedingsdeskundige Mertens Anneleen

Kanaalweg 32

3980 Tessenderlo

Afspraak en info: 013 29 50 52

[email protected]

Sillueta 2

Voedingsdeskundige Mondelaers Ydris

Geelsebaan 140

3980 Tessenderlo

Afspraak en info: 0499753305

[email protected]

Sillueta PowerSlim Leopoldsburg

SilluBeau (Sillueta 3)

Voedingsdeskundige Aerts Davine

Weidestraat 20

3970 Leopoldsburg

Afspraak: 0479 30 00 40

[email protected]

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.