Gewicht verliezen met PS Food & lifestyle en Resetplus

Wil je gewicht verliezen? Maar tegelijk wil je ook nog genieten van heerlijk eten. Je wil geen honger lijden. En je wil evenmin etentjes bij vrienden en familie weigeren omdat je op dieet bent. Herkenbaar?

Wel, dan komt PS Food & Lifestyle en Reset Plus als geroepen. Bij Sillueta kan je rekenen op een voedingsprogramma op maat, onder professionele begeleiding. Een van onze gecertificeerde voedingsdeskundigen helpt je die dagelijkse uitdagingen tijdens het afvallen te trotseren. Je behoudt intussen je sociaal leven, inclusief lekker eten. Je vindt samen met ons een gezondere levensstijl. En je bereikt je doel: weg met die overbodige kilo’s!

Voor meer info over het resetplus programma CTRL + ALT + DEL , verwijs ik je graag door naar www.resetplus.be .

Dit omdat Resetplus veel meer is dan enkel voedingsadvies. Het helpt je tevens bij hormonale problemen, burn out, lichamelijke klachten, menopauze, lichaamsontstekingen, schildklierproblemen, darmproblemen, stress, acné, huidproblemen, chronische vermoeidheid en nog veel meer. Het is een baanbrekend programma op basis van natuurlijke ampullen & supplementen die jou weer in balans brengen. 

In 3 fases naar je streefgewicht met PS

Het grote gewichtsverlies

In deze fase verlies je 80% van het aantal kilo’s dat je kwijt wil. Dit aan een gemiddeld tempo van 1 kilo per week, met 6 maaltijden per dag. We stellen een programma op volgens jouw wensen en eetgedrag. Om de twee weken spreken we af voor een weging en bespreking.

FASE 1

Laatste loodjes

In de volgende fase speel je de overige 20% weg. We verhogen langzaamaan terug je koolhydraatinname door bijvoorbeeld terug wat fruit, zetmeelrijke groenten of brood van de bakker op je menu te zetten. We helpen je natuurlijk de beste keuzes te maken bij de bakker en de supermarkt.

FASE 2

Tips & tricks

Je streefgewicht behaald. Proficiat! In de laatste fase leren we in 3 maand wat weer kan en hoe je moet omgaan met koolhydraten in het dagelijks leven. Je leert etiketten lezen, emo-eten en valkuilen te vermijden,.. Enkel tussendoortjes van PS Food & lifestyle raden we in deze fase nog aan om je suikerinname te beperken.

FASE 3

Hoe helpt dit afslankprogramma?

Koolhydraten en suikers. Dat zijn de vijanden in je gevecht tegen de kilo’s. En die vind je zowat overal. Koolhydraten zitten in aardappelen, rijst, muesli, granola, pasta, brood, koeken, enzoverder. En ook als je geen snoeper bent, krijg je tóch dikwijls stiekem suiker binnen. Kijk maar eens op de verpakkingen van allerlei supermarktproducten.

Deze voedingsstoffen werken zelfs verslavend zodat gewicht verliezen moeilijk wordt. Hoe meer je ervan eet, hoe meer je ernaar verlangt. Vandaar die zin in een zak chips of chocolade als je ’s avonds neerploft in de zetel …

Maar ik eet zo graag!

Natuurlijk, het is een belangrijk deel van je leven. Dat nemen we je niet af. Je PS Food & lifestyle‑coach verwacht dan ook niet dat je op een blaadje sla overleeft. Integendeel, je moet alle nodige voedingsstoffen opnemen die je lichaam nodig heeft om goed en gezond te functioneren.

Een crashdieet of eenzijdig voedingspatroon is géén slimme aanpak. Want zodra je daarmee stopt en terug normaal eet, vliegen de kilo’s er weer aan. Je verliest dikwijls enkel spiermassa en vocht, terwijl je net je vetmassa wil aanpakken.

Gezond, doordacht én lekker

Het PS food & lifestyle-programma vervangt de voedingsmiddelen uit de supermarkt die rijk zijn aan koolhydraten en suikers door gezondere, even lekkere PS-producten. Deze bevatten bovendien wat meer eiwitten zodat je honger wel steeds gestild is. Het programma snijdt amper in je dagelijkse opname van calorieën, zodat je ook naderhand je gewicht kan behouden.

Wat vind je zoal in het PS food & lifestyle-aanbod? Ambachtelijk gemaakt, koolhydraat- en suikerarm lekkers! Denk dan aan brood, croissants, toast, koekjes, chips, chocolade, … En we geven je meer dan 100 recepten zodat jij voor jezelf én je gezin kan kokerellen zoals nooit tevoren. Ook voor feestmenu’s, barbecues, enz. Maar dan véél gezonder dan voorheen. Zo wordt gewicht verliezen gewoon leuk.

Zoveel complimentjes!

“Sinds mijn studententijd heb ik al last van mijn gewicht. Wellicht de gevolgen van ongezond eten en te veel snoepen. Doorheen de jaren kwam ik nog eens 30 kg bij. Het was zo erg dat ik zelfs niet meer in de spiegel keek. “Dik is dik”, dacht ik. Vergis je niet, ik had wel degelijk al van alles geprobeerd om af te vallen. Soms verloor ik eens 10 kg. Maar die vlogen er even snel weer aan.

Tot ik op de Facebookpagina van Sillueta het PS food & lifestyle-programma ontdekte. Ik zocht er wat info over op en was overtuigd. Ik besloot een afspraak te maken met Anneleen. Samen bespraken we mijn doel: 30 kg afvallen. Onrealistisch, dacht ik toen. Maar nu, 6 maanden later, ben ik al 24 kg kwijt! Het gaat zo vlot dat ik ga proberen nog 5 kilo extra te verliezen.

Ik mag 6 keer per dag eten, heb nooit een hongergevoel, heb geleerd om gezond te eten en de producten van PS food & lifestyle zijn nog lekker ook! Nu heb ik geen XXXL meer nodig. Ik kan shoppen tussen de kleinere maten. Ik voel me een stuk fitter en kan me veel makkelijker bewegen. Nu neem ik al eens de fiets of wandel ik een blokje rond.

Maar waar ik vooral van geniet zijn die complimentjes van de mensen rond mij. Dat geeft me echt een boost! En natuurlijk is mijn coach Anneleen een grote hulp. Zonder haar steun en goede raad zou het nooit zo vlot gegaan zijn. Merci!”Heidi Stevens (43 jaar)

 

Hoeveel kost gewicht verliezen met PS Food & Lifestyle ?

Startbox + inkopen

  • Je PS food & lifestyle-startbox kost 165€ en bevat 45 verschillende producten én een kookboek.
  • Het intakegesprek van 1 uur krijg je volledig gratis.
  • Zodra je startbox op is, betaal je enkel nog de PS-producten om je programma verder te zetten. Gemiddeld komt dat neer op ca. 120 euro per week aan voeding. Erg vergelijkbaar met de kost van ‘gewone’ inkopen. Zeker als je normaal elke week wel eens uiteten gaat.
  • Je tweewekelijkse afspraak bij Sillueta of online is gratis als je de producten voor je programma bij ons aankoopt. Neem je niet de nodige producten voor je programma dan wordt er een consultje voor de tijd en het voedingsadvies aangerekend van 25€

FASE 1

Minder PS-producten

  • Je wekelijkse voedingskost vermindert langzaamaan want je hebt alsmaar minder PS-producten nodig.
  • Je hebt fase 2 bereikt. Dat verdient een beloning. Je krijgt van ons de tweewekelijkse begeleiding gratis.

FASE 2

  Maandelijkse begeleiding

  • Nu je op je gewicht bent, vertellen we je hoe het verder moet.
  • De eerste drie maanden neem je nog 3 tussendoortjes van PS  Food & Lifestyle per dag en krijg je de opvolging nog gratis.
  • Na 3 maand stabilisatie zijn de tussendoortjes niet meer verplicht en mogen al de producten van PS vervangen worden door gezonde varianten. Wens je na de eerste 3 maand stabilisatie nog controle en bespreking dan kan je kiezen uit de volgende opties: een rittenkaart van 108€ voor 6 opvolgingen (die zet je zelf in wanneer je wil, de kaart blijft een jaar geldig), neem je bij je opvolging 5 doosjes PS dan wordt er geen rit aangerekend/moet je geen kaart aankopen en is het consult gratis.

FASE 3

Start Nu !

Stel je goede voornemens niet langer uit en klik op de button om je start naar een gezond gewicht in te plannen !

Jouw voorbeelddag met PS Food & Lifestyle

6 MAALTIJDEN

 

PS-ontbijt + beleg

vb: croissant met choco

1

PS-tussendoortje

vb: pralinéchocoladereep

2

PS-lunch + groenten + vlees

vb: panini met philadelphia light, tomaat en ham

3

PS-tussendoortje

vb: wafel

4

PS-avondmaal

vb: Lasagne Bolognaise

5

PS-tussendoortje

vb: chips

6

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of ik goed bezig ben?

Simpel, wij begeleiden je bij elke stap. Met behulp van ketosticks en een impedantiemeting testen we hoe je lichaam vet verbrandt. We moedigen je aan, luisteren naar je verhaal en sturen tijdig bij indien nodig.

Is het PS Food & Lifestyle-programma aangepast in de coronacrisis?

Natuurlijk. Na weken lockdown is Sillueta weer open. Je kan dus gerust een afspraak maken. Wij nemen natuurlijk de nodige maatregelen qua hygiëne en social distancing. Maar als je liever op veilig speelt, kan je ook kiezen voor online consults, telkens op maandag. En je producten kan je ook online bij Sillueta bestellen. Deze worden dan aan huis geleverd. Vraag meer info!

Wat met annulaties?

Je consult een week verplaatsen kan kosteloos. Annuleren kan tot 24 uur voor je afspraak, enkel telefonisch. Als je niet komt opdagen of te laat annuleert, komt er een kost bij kijken van 25 euro.

Positieve ervaringen

PS Food & Lifestyle & Resetplus

 Sillueta

Voedingsdeskundige

Mertens Anneleen

PS Food & Lifestyle & Resetplus

Voedingsdeskundige

Suls Vanessa

Resetplus

Hulsterweg 155a

3980 Tessenderlo

Afspraak en info: 013 29 50 52

[email protected]