Huidanalyse apparaat

Een wetenschappelijk ondersteunde huidanalyse met een huidanalyse apparaat. Omdat jij het beste verdient!

Als goed opgeleide schoonheidsspecialiste hebben we een geoefend oog voor het analyseren van de huid. We kunnen de verschillende huidtypes van elkaar onderscheiden, we kunnen bepalen hoe het gesteld is met de conditie van de huid en we kunnen huidproblemen en aandoeningen herkennen en weten daar de behandeling en de thuisproducten op af te stemmen. Daarmee komen we al een heel eind.

Maar hoe geoefend ons oog ook is en over hoeveel vakkennis en ervaring we ook beschikken, we kunnen hiermee niet de diepere huidlagen analyseren. Een huidanalyse apparaat zorgt ervoor dat we daartoe wel in staat zijn.

Het is een verlengstuk van onze deskundigheid. Het apparaat gaat ons werk niet overnemen. Het apparaat voert de analyse uit, met onze vakkennis maken we de juiste interpretatie, stellen we een behandelplan op dat perfect op jou is afgestemd.

We zien wat de conditie van jouw huid is alsook onderliggende problemen die niet zichtbaar zijn met het blote oog, zo kunnen we die vervolgens vroegtijdig aanpakken of doelgericht verbeteren. Onderliggende pigmentatie die naar boven gaat komen, het vochtgehalte van je huid, het tempo van celvernieuwing van je huid bekijken, rimpels vaststellen en specificeren, sebum, talg, acné meten en nog veel meer.

 

Door middel van 10 verschillende foto’s van de huid bekijken we elk huidprobleem afzonderlijk. De conditie van je huid geeft aan welke leeftijd je huid momenteel is (natuurlijk wel rekening houdend met je huidige leeftijd, want het is normaal dat iedereen op een bepaalde leeftijd lijntjes en rimpeltjes krijgt). Doch wil je liever geen huid die veel ouder is dan dat je bent.

Door het juiste skincare advies en cabinebehandelingen in te zetten maken we na een tijdje vervolgens nieuwe foto’s en bekijken we de progressie van jouw huid. Leuk toch!

Wil je enkel langskomen voor een huidanalyse dan kan je daarvoor de huidanalyse boeken via de online agenda. Kom je langs voor een behandeling of wens je skincare producten aan te kopen (op basis van ons advies) dan is de huidanalyse met het apparaat een service van het huis.

Op naar een mooie, gezonde en stralende huid! Samen gaan we er voor!