To top
Title Image

Hydrafacial

HydraFacial = The best skin of your life

Huidverbetering in 3 stappen en 30 minuten.

De beste huid van je leven, dat is wat hydrafacial belooft en doet. Hydrafacial levert onmiddellijk en langdurige resultaten die je echt kan zien en voelen. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusion, insluizing van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur.

Hydrafacial richt zich op:

 • fijne lijntjes en rimpels
 • elasticiteit en stevigheid
 • egale en energieke teint (glow)
 • huidtextuur
 • bruine vlekjes
 • vette en onzuivere huid
 • zichtbare poriën

Stap 1: Reinigen en peeling

We leggen een nieuwe huidlaag bloot met zachte reiniging en een milde exfoliëring.

Stap 2: Extractie en hydratatie

We verwijderen onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. We verzorgen met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.

Stap 3: Insluizing en bescherming

We verzadigen de huid met antioxidanten en peptides om je gezonde gloed te maximaliseren.

Alleen hydrafacial gebruikt een gepatenteerde technologie gecombineerd met voedende ingrediënten om een onmiddellijk stralende huid te bekomen. De Hydrafacial serums richten zich specifiek op huidproblemen zoals uv-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffen teint of textuur, verouderingslijntjes en rimpels. Herhaaldelijke behandelingen helpen om de gezondheid van de huid te herstellen.

Hydrafacial boosters:

 • Dermabuilder boost (minimaliseert tekenen van veroudering)
 • Glysal boost (minimaliseert onzuiverheden in poriën en verbetert acné littekens)
 • Britenol boost (minimaliseert donkere vlekken en hyperpigmentatie)
 • Regen GF boost (stimulatie collageen en elastine)
 • Nassif MD HydraGlucan (herstelt, verjongt, beschermt en hydrateert)
 • Perk Eye (zachte en volle lippen)
 • Perk Lip (verkwikt de delicate oogzone)

De behandelmogelijkheden met hydrafacial

30’min Signature Hydrafacial

Je gelaat wordt diep gereinigd, er worden extracties op uitgevoerd en ze wordt gehydrateerd door de superserums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Deze behandeling zorgt voor versteviging en elasticiteit. Onmiddellijk krijg je een supermooie éclat en glow. Een behandeling voor elk huidtype en voor iedereen die een mooie glow wil bereiken.

45′ min Deluxe Hydrafacial

Hier gaan we personaliseren. Je krijgt alle essentiële onderdelen en voordelen van de signature behandeling, terwijl je extra specifieke huidproblemen kan laten aanpakken via boosters en ledlicht. We kiezen jouw persoonlijke booster(s) en zetten deze in, denk bvb aan ogen, lippen, fijne lijntjes, rimpels, huidstructuur, pigmentatie, open poriën, verslapping, elasticiteit, acné en nog veel meer. De extra led therapie zorgt er voor dat jouw gepersonaliseerde booster nog beter en dieper kan inwerken. Het led licht werkt ook nog eens mooi op acné en versteviging.

60’min Platinum Hydrafacial

De ultieme Hydrafacial ervaring. De top-deluxe! Het ontgiftingsproces wordt gestart met lymfedrainage, waarna je huid van een diepe reiniging, extracties en hydratatie wordt voorzien. Specifieke huidproblemen worden ook hier aangepakt met een booster en de behandeling wordt afgesloten met Led Therapy. Het rode ledlicht wordt gebruikt voor verbetering van de huidstevigheid en elasticiteit. Het helpt ook bij het verminderen van zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering. Het blauwe ledlicht wordt extra ingezet bij acné huiden. Je gaat naar huis met een ongeziene glow!

Hydrafacial = Just the thing for you!

Hydrafacial is een niet invasieve , niet chirurgische behandeling zonder oncomfortabel gevoel of hersteltijd. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet-irriterend en onmiddellijk effectief!

Het is de meest geliefde behandeling van vele film & muzieksterren voordat ze de rode loper moeten betreden en behoort zelfs tot de favorieten van de koninklijke familie van Monaco. Maar ook voor jou ligt zo’n droomhuid binnen handbereik. Boek nu je afspraak om zelf te ervaren wat Hydrafacial kan betekenen voor jouw huid!

Prijzen vind je terug via de online agenda.

Om de hoeveel tijd behandelen?

Je gaat zelf merken dat je na een maand terug staat te springen om een hydrafacial behandeling te ondergaan. Die glow wil je immers nooit meer missen. De opperhuid vernieuwt elke maand.

Wanneer we een specifiek probleem willen aanpakken zoals bvb pigmentatie, acné … dan behandelen we op korte tijd frequenter en in kuurvorm.

Maak een afspraak

Thuisverzorging

Belangrijk is om je huid thuis goed te ondersteunen. Hiervoor gebruiken we de cosmeceuticals van Celestetic. We stellen een productadvies voor op maat van jouw noden. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend, gebruik je reeds andere producten dan kijken we samen even of jouw producten geschikt zijn voor jouw probleem.

The Gunkie Jar van Hydafacial

Na de behandeling zie je in “the gunkie jar” al de dode huidcellen, en het talg wat uit jouw poriën gekomen is. Je zal verstelt staan als je ziet wat er van en uit jouw huid komt.

Vervangt dit de klassieke gelaatsbehandeling.

Absoluut! Hydrafacial is een allesomvattende behandeling met de nieuwste en beste technieken die vroeger manueel werden toegepast maar met nog betere resultaten en super boosters om jouw huid als nooit ervoor te laten schitteren.

Maak een afspraak
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.