To top
Title Image

LPG Endermologie

LPG Endermologie bij Sillueta

Waarom endermologie?

LPG Endermologie helpt je weefsel- en celrevalidatie. Daardoor komt het van pas bij tal van kwalen: cellulitis, zware vermoeide benen, oude littekens, spierpijnen, slecht slapen, vermoeidheid, lichte spataders, huidverslapping, lokale vetophoping, zware sportprestaties, enzoverder.

Hoe werkt endermologie?

De LPG-technologie behandelt verschillende lagen van je bindweefsel. Endermologie is een exclusieve celstimulatiewetenschap die met behulp van mechanotransductie op een niet-agressieve manier transformaties van het bindweefsel aanpakt. Of het nu om therapeutische of esthetische redenen is.

Het positieve effect van endermologie blijkt ook uit meer dan 110 wetenschappelijke studies. Niet voor niets worden dagelijks meer dan 200.000 mensen met endermologie behandeld.

Geprogrammeerd op jouw lichaam

Endermologie gebeurt altijd op maat. We programmeren het toestel op jouw klachten en lichaam. Tijdens de behandeling draag je een netkousen pakje over je hele lijf. De behandelkop van het apparaat, de Cellu M6 genoemd, rolt over je huid en trekt de zones vacuüm. Dit lichtjes opheffen en rollen van je huid stimuleert het veneus en lymfatisch systeem en elimineert zo toxines.

Bovendien stimuleert het apparaat de fibroblasten – de belangrijkste cellen in het bindweefsel – waardoor de productie van collageen en elastine verhoogd wordt. Resultaat? Een gezondere, betere huidspanning met een verjongd effect!

Snel zichtbaar!

Na 1 behandeling merk je al verbetering. Vanaf 6 sessies zie je duidelijk verschil. Vanaf 12 behandelingen is je vet zelfs met ca. 70% verminderd. Je geniet van duurzame resultaten!

Vraag nu je proefbehandeling!
LPG Endermologie bij Sillueta

Onesthetische littekens

Striemen die tijdens de puberteit ontstaan. Een litteken na een keizersnede. Met endermologie kan je dergelijke kwalen verlichten. Natuurlijk verdwijnen littekens of striae nooit 100%, maar door op het bindweefsel te werken krijg je absoluut een mooier resultaat! Na een keizersnede kan je al na 6 weken een behandeling boeken.

Zware benen of oedeem

Endermologie komt van pas bij:

 • lymfe-oedeem
 • lichte spataders
 • slechte bloedcirculatie
 • krampen in de benen
 • koude voeten
 • opgezwollen benen tijdens zwangerschap

LPG endermologie geeft je een precieze en regelmatige drainage. Dit levert driemaal sneller resultaat op dan een manuele lymfedrainage. Dikwijls zijn klachten aan de benen en voeten zoals krampen, koude, zwelling immers het gevolg van een slechte doorbloeding. Die activeren we dus terug!

Vraag je proefbehandeling!

Bindweefselproblemen

Endermologie helpt bij:

 • spierkrampen
 • spierstijfheid
 • spierkaters
 • voorbereiding op zware sportactiviteiten of herstel hiervan
 • spierpijnen
 • slecht slapen
 • stress
 • darmklachten
 • chronische vermoeidheid
 • hoofdpijn

Een LPG-behandeling reorganiseert je bindweefsel, ontspant de spieren en versoepelt je gewrichtsbewegingen. Je bloeddoorstroming verloopt beter en blokkades zijn verholpen. En dat merk je!

Lipomassage

Plastische therapie of lipomassage met LPG verbetert:

 • lokale vetophoping
 • cellulitis
 • gewichtsproblemen
 • hormonale vetopslag
 • hangende huid

Onder invloed van vet en vocht trekken de tussenmembranen aan het huidoppervlak. Daardoor krijg je vetkussentjes. En die zijn moeilijk weg te krijgen met sporten of diëten. Je huid ziet er niet glad uit en soms is het zelfs pijnlijk. Doorheen de jaren produceren je fibroblasten of jeugdigheidscellen alsmaar minder collageen en elastine. Je huid wordt dus slapper.

Lipomassage van LPG pakt dit aan. Endermologie stimuleert de collageenaanmaak en vermindert lokale vetophoping. Met een zichtbaar resultaat!

Vraag je proefbehandeling!

Voor -en nabehandeling liposuctie of buikwandcorrectie

Onderga je een liposuctie of buikwandcorrectie? Dan is endermologie sterk aangeraden. Vóór de operatie brengt het je lichaam in optimale conditie. Na de ingreep verminderen en voorkomen we zwellingen of verklevingen. Zo word jij de beste versie van jezelf!

Is endermologie pijnlijk?

Hoewel de behandeling intens en doeltreffend is, mag een Lipomassage nooit pijn doen. Je LPG-specialist stelt het apparaat daarom af op jouw gevoel.

Moet ik diëten of sporten?

In principe is dit niet nodig. Lipomassage komt namelijk net van pas voor die issues die je niet wegkrijgt met sporten en diëten. Als je echter wil afvallen of cellulitis wil wegwerken, is het natuurlijk wel aan te raden om voldoende te bewegen en gezond te eten. Dat doet je lichaam enkel goed!

Zijn de resultaten blijvend?

Heb je er een kuur endermologie opzitten? Dan adviseren we een maandelijkse onderhoudsbehandeling. Want net zoals bij sporten en gezond eten, gaat het om de regelmaat en het volhouden! Maar geen zorgen: LPG endermologie voelt voor heel wat mensen zelfs aangenaam. Heel wat klanten kiezen er zelfs voor om het wekelijks te blijven doen omdat het zo een positief effect heeft op hun leven!

Wordt endermologie terugbetaald?

Volgens de ziekenfondsen is LPG endermologie een esthetische behandeling. Daarom betalen zij dit niet terug.

Wanneer zie ik resultaat?

Al na de eerste behandeling zie en voel je resultaat. De behandelde zones zijn minder verstopt. Je benen voelen lichter. Je huid is zachter en gladder. Vanaf 6 behandelingen zie je sterke verschillen.

Je kiest best voor endermologie in kuren van 6, 10 of 15 beurten. Het exacte aantal behandelingen bepalen we samen op basis van je probleem, je leeftijd, …

Voor optimale, snelle resultaten start je best met 2 à 3 beurten per week. Daarna bouwen we de frequentie af.

Voor onderhoudsbehandelingen komt Bellabaci Vit-Ice Cupping trouwens perfect van pas.

Boek je eerste behandeling!

Na een zwangerschap

Endermologie komt van pas voor:

 • figuurcorrectie
 • lokale vetophoping
 • lifting
 • litteken na keizersnede

Wil je graag je oude figuur terug? Zijn er wat kilootjes blijven hangen? Is je huid verslapt? Met endermologie werken we zeer plaatselijk, voor het beste resultaat!

Vraag je proefbehandeling!

Inspirerende verhalen van klanten

Amelia (32 jaar)

“Ik gebruikte Cellu M6 al enkele jaren voordat ik op vakantie vertrok.  Ik zag heel goede resultaten, maar ik had de behandeling niet volgehouden … foutje!! Twee zwangerschappen verder had ik echt hulp nodig om mijn figuur terug te vinden en vooral om mijn huid terug mooi te maken.

Dankzij de endermologie werd ik sneller slank aan mijn taille, dijen en buik.  Mijn huid is soepeler, zachter en steviger.  Ik zorg er deze keer voor dat ik de behandeling niet opgeef!”

Interesse? Contacteer Sillueta!


Ik ga akkoord dat mijn gegevens verwerkt worden via de website.
LPG endermologie - Sillueta Behandelingen
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.