Mesotherapie

Ben je enkele kilo’s afgevallen? Heb je last van verslapte huid op specifieke plekken? Lokale vetophoping? Cellulitis? Dan biedt mesotherapie een oplossing. Mesotherapie bieden we bij Sillueta aan in de vorm van 3 verschillende behandelingen.

1

Bodyfirm: anticellulitisbehandeling en bodycontouring

Natuurlijk is sport goed voor je gezondheid. Je werkt ermee aan je conditie én je vorm. Maar toch helpt het niet bij iedereen om plaatselijke probleempjes op te lossen zoals cellulitis en lokale vetophopingen.

Kies dan voor Bodyfirm, een behandeling van mesotherapie specifiek voor die lichaamsdelen waar cellulitis en een eventueel teveel aan vet aanwezig is. Denk dan aan je lovehandles, je armen, de zone net boven je behabandje, je knieën, onderkin of dijen.

 

HOE WERKT MESOTHERAPIE BODYFIRM?

Met kleine injecties brengen we producten van Pluryal Mesoline aan, rechtstreeks in de vetcellen. Zo komen de werkzame stoffen meteen op de juiste plek terecht. En nog een voordeel: we kunnen erg plaatselijk werken, op een maximale oppervlakte van ca. 1 A4.

2

Meso Tight: versteviging en verjonging van de huid

Meso Tight is de krachtigste behandeling voor een strakke huid bij Sillueta. We stimuleren de collageenproductie en geven de huid terug meer volume. Dit doen we door een zogenaamde tight cocktail van Pluryal Mesoline aan te brengen amper 5 mm onder de opperhuid.

De behandeling werkt dus zeer gericht en plaatselijk. We pakken zo een zone van max. 1 A4 aan. Het resultaat? Een jeugdig ogende, stevige huid.

Mesoline Slim: aanpak lokale vetophoping

Mesoline Slim is de oplossing voor plaatselijke vetopstapelingen zoals deze voorkomen op je buik, billen, onderkin, boven je behabandje, enz. Deze uitgebalanceerde mix van Mesoline-ingrediënten is erg efficiënt in het oplossen van vet en de algemene verbetering van de huid.

HOE WERKT DEZE SLIMMING BEHANDELING?

Net zoals bij de Bodyfirm-behandeling, brengen we het product van Pluryal Mesoline aan met injecties rechtstreeks in de vetcellen. De werkzame stoffen bereiken zo meteen de juiste plek. Het resultaat en het aantal vereiste beurten verschillen van persoon tot persoon. Deze behandeling zorgt voor een strakkere, zachte huid op de aangepakte plekken. 

3

Veelgestelde vragen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

We kijken samen wat nodig is om een optimaal resultaat te verkrijgen. Gewoonlijk gaat het om 2 tot 8 beurten, naargelang de ernst van de cellulitis of vetophoping. Je ondergaat de behandeling maximum 1 keer per week, telkens met een pauze van maximum 3 weken. Om het effect te behouden, boek je daarna best één onderhoudsbehandeling elke 6 maanden.

Hoelang duurt één mesotherapiebeurt?

Amper een halfuurtje!

Voor wie is mesotherapie geschikt?

Zolang je gezondheid oké is, mag je mesotherapie ondergaan. De behandeling is af te raden bij zwangerschap, nier- of leverproblemen, kanker of andere contra-indicaties.

Let wel: bij extreem gewichtsverlies en huidoverschot na bijvoorbeeld een maagverkleining, is een esthetische ingreep wellicht geschikter.

Zijn er bijwerkingen?

Na de behandeling heb je mogelijk enkele blauwe plekjes en wat spierpijn. Je kan echter meteen weer aan het werk. We raden enkel af om te sporten gedurende de eerste 24 uur na je mesotherapiebeurt.