Wenkbrauwbehandeling

Houd je niet van de vorm en look van je wenkbrauwen? Mag het wel wat netter en frisser? Wel, je hoeft niet langer elke dag te knoeien met wenkbrauwpotloden en pincetten. Een wenkbrauwbehandeling bij Sillueta biedt je een praktische en langdurige oplossing. Zo heb je er wekenlang geen werk aan!

Wenkbrauwen in model

Met mooi gevormde wenkbrauwen krijg je een sprekende blik en een jonge en verzorgde uitstraling. Je zal versteld staan van het verschil.

Bij Sillueta stemmen we de behandeling helemaal af op wat jij wil, op het gewenste type wenkbrauwen. Of je nu volle of flinterdunne, naturelle of strak afgelijnde wenkbrauwen wil. Dit doen we in verschillende stappen en met verschillende technieken, waar we ook voor opgeleid zijn natuurlijk.

Topproducten

We werken met Neyes Brows- en Henna Brows-producten die speciaal ontwikkeld werden om wenkbrauwen te shapen en perfectioneren. Tot dit aanbod behoren onder meer:

  • verf en henna om je wenkbrauwen bij te kleuren
  • een specifiek soort wax die altijd op temperatuur blijft
  • superfijne pincetten voor het precisiewerk
  • verzorgingsproducten om af te werken

Doordachte aanpak

Na het luisteren naar je wensen, gaan we aan de slag. Eerst reinigen we je wenkbrauwen. Dan brengen we verf of henna aan in een tint die het best past bij je huid- en haarkleur. We bepalen de correcte vorm en grootte voor jouw gezicht en tekenen die uit. We knippen bij waar nodig. Vervolgens waxen en epileren we. En tot slot werken we je wenkbrauwen nog netjes af voor een topresultaat.

Hoelang blijft het resultaat?

Bij deze wenkbrauwbehandeling brengen we geen permanente make-up aan. Maar je wenkbrauwen blijven wel in topvorm voor een zestal weken. De eerste behandeling duurt ca. 45 minuten. Elke volgende wenkbrauwbehandeling neemt ca. 35 minuten in beslag. Jij bepaalt natuurlijk zelf hoe vaak en hoe snel je een vervolgbehandeling wil.

Voorbereiding voor de behandeling

We starten steeds vanuit je natuurlijke wenkbrauwen. Laat ze dus minstens vier weken groeien voor je bij ons langskomt. Geloof ons: het is nadien echt de moeite waard.

Overtuigd? Maak een afspraak!