Ik stel mezelf en Sillueta graag even aan je voor.

“Anneleen” dat ben ik, zaakvoerder, perfectioniste, mama van een prachtige dochter en jouw esthetisch specialiste en voedingsdeskundige bij Sillueta in Tessenderlo.

Een gezonde levensstijl die zich uit in een mooie huid en lichaam, dat is waar Sillueta voor staat. Sinds 2010 oefen ik dagelijks mijn passie uit, mensen gelukkig en nog mooier maken. Luisteren naar jouw wensen, advies geven en met veel passie de behandelingen uitvoeren. Steeds met de nieuwste en meest trendy technieken maar ook enkel met bewezen resultaten, hoog aangeschreven apparatuur en kwaliteitsvolle producten. Tevreden klanten, vernieuwing en bijscholingen blijven voor mij de belangrijkste punten.

Dit groeide ondertussen uit naar 3 centers: Sillueta, Sillueta2 en Sillubeau (3 vestigingen – 3 verschillende locaties – 3 voedingsdeskundigen). Hierbovenop kwam er nog een uitbreiding bij Sillueta met Surgiplast @Tessenderlo. Zoals je kan lezen, stilstaan is achteruitgaan en dat staat niet in mijn woordenboek.

Bij mij kan je terecht voor huidverbeterende gelaatsbehandelingen, lichaamscontouring, hoofdhuidproblemen, orthomoleculair suppletie advies en begeleiding naar een gezond gewicht. 

Maar we moeten eerlijk zijn, niet alles is mogelijk met cosmetische behandelingen, soms is er net een tikkeltje meer nodig en omdat jij enkel het beste verdient werk ik samen met erkend plastisch chirurg Dr. Muyldermans.

Zo wordt er een totaalconcept aangeboden met een brede waaier van mogelijkheden. Je hebt dus alles op hetzelfde adres en onder 1 dak van cosmetische behandelingen, rimpelbehandelingen, botox, fillers, ooglidcorrecties…tot plastische chirurgie. Plastische “ingrepen/operaties” gaan natuurlijk wel in het ziekenhuis door, kleine medisch esthetische behandelingen gaan op deze locatie door.

Al de medisch esthetische mogelijkheden vind je terug onder de rubriek Surgiplast op de website. Voor Sillueta & Surgiplast ben ik jouw contactpersoon. Bij Sillueta voer ik al de behandelingen zelf uit, bij Surgiplast ben je in de allerbeste handen van Dr. Muyldermans maar zal ik steeds naast jouw zijde staan. Ook daar blijf ik je begeleiden en laat ik je niet los.

Voor het PS Food & Lifestyleprogramma (voedingsadvies) kan je natuurlijk bij mij terecht maar ook bij Sillueta2 (Tessenderlo centrum), daar ontvangt Ydris jou met open armen en bij Sillubeau (Leopoldsburg) verlies je gewicht onder de sterke vleugels van Davine. Tevens doet Davine ook de plasmabehandeling en permanente make-up bij Sillueta. Zij is hierin gespecialiseerd. Maar nu…genoeg over mezelf, ik ben benieuwd naar jou. Aarzel dus niet om contact met me op te nemen voor advies, vragen of een afspraak. Ik help je met veel plezier verder en verwelkom je graag bij Sillueta.

Liefs Anneleen