Ik stel mezelf en Sillueta graag even aan je voor.

“Anneleen” dat ben ik, zaakvoerder, perfectioniste, mama van een prachtige dochter en jouw esthetisch specialiste en voedingsdeskundige bij Sillueta in Tessenderlo.

Als skin experte ben ik gefascineerd in alles omtrent hoe je een mooie huid en lichaam kan verkrijgen, dat is waar Sillueta voor staat. Sinds 2010 oefen ik dagelijks mijn passie uit, mensen gelukkig en nog mooier maken. Luisteren naar jouw wensen, advies geven en met veel passie de behandelingen uitvoeren. Steeds met de nieuwste en meest trendy technieken maar ook enkel met bewezen resultaten, hoog aangeschreven apparatuur en kwaliteitsvolle producten. Tevreden klanten, vernieuwing en bijscholingen blijven voor mij de belangrijkste punten.

Dit groeide ondertussen in 2023 uit naar een nog breder totaalconcept & een nieuwe locatie: Sillueta 2.0 is nog steeds gevestigd in Tessenderlo, maar dan een stukje groter,  waar je in alle luxe en rust ontvangen wordt. Ook onze plastisch chirurg voor de medisch esthetische behandelingen “ Dr. Christophe D’Hondt “ vind je op deze locatie terug.  De verhuis naar een grotere locatie gaf ook meer ruimte voor nog meer mogelijkheden en nieuwe behandelingen. Zo vind je vanaf mei ‘23 schoonheidsspecialiste Vanessa in ons team terug.   

Zoals je kan lezen, stilstaan is achteruitgaan en dat staat niet in mijn woordenboek.

Bij mij kan je terecht voor anti-aging, huidproblemen, huidverbeterende gelaatsbehandelingen, lichaamscontouring, figuurcorrectie , hoofdhuidproblemen, reset plus, ps food & lifestyle, informatie over injectables …

We moeten wel eerlijk zijn, niet alles is mogelijk met cosmetische behandelingen, soms is er net een tikkeltje meer nodig en omdat jij enkel het beste verdient werk ik samen met erkend plastisch chirurg Dr. Christophe D’Hondt.

Zo wordt er een totaalconcept aangeboden met een brede waaier van mogelijkheden. Je hebt dus alles op hetzelfde adres en onder 1 dak van cosmetische behandelingen, rimpelbehandelingen, botox, fillers, ooglidcorrecties…tot plastische chirurgie. Plastische “ingrepen/operaties” gaan natuurlijk wel in het ziekenhuis of in de privé kliniek door, kleine medisch esthetische behandelingen gaan op deze locatie door.

Al de medisch esthetische mogelijkheden vind je terug onder de rubriek Injectables ” Christophe D’Hondt” op de website. Voor Sillueta & de plastisch chirurg ben ik jouw contactpersoon. Bij Sillueta voer ik al de behandelingen zelf uit, voor de injectables ben je in de allerbeste handen van Dr.Christophe D’Hondt maar zal ik steeds naast jouw zijde staan. Ook daar blijf ik je begeleiden en laat ik je niet los.

Voor het PS Food & Lifestyleprogramma en Resetplus, de weg naar een gezond gewicht en heel belangrijk een gezond lichaam kan je  bij mij terecht maar ook bij Vanessa. Maar nu…genoeg over mezelf, ik ben benieuwd naar jou. Aarzel dus niet om contact met me op te nemen voor advies, vragen of een afspraak. Ik help je met veel plezier verder en verwelkom je graag bij Sillueta.

Liefs Anneleen