Triple Wave laserontharing

Pijnloos, veilig en permanent ontharen? Het kan met de Triple Wave laserontharing voor vrouwen en mannen. Welke haarkleur of welk huidtype je ook hebt, deze premium laser verwijdert de haren die je storen op álle zones van je lichaam. En wat deze ontharingslaser helemaal uniek maakt: zelfs je donshaartjes verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Maak dus komaf met de vervelende en pijnlijke ontharingsmethodes en kies voor meer comfort en een beter, blijvend resultaat.

Wat maakt de Triple Wave zo goed?

In tegenstelling tot oudere laserapparaten – die enkel op 808 mm werken – werkt de hypermoderne Triple Wave Diode Laser op maar liefst 3 golflengtes. Daardoor is het toestel doeltreffend voor zowel stug en donker haar als dun en licht haar, tot zelfs donshaartjes. Bovendien laat deze premium laser toe om tot 40% sneller te behandelen dan andere lasers. Enkel voordelen dus!

De pluspunten 

✓ Meest geavanceerde ontharingsapparatuur op de markt

✓ Hoogste kwaliteitslabel

✓ Medisch gekeurd

✓ Alle zones zijn behandelbaar, zelfs de moeilijk bereikbare: gezicht, wenkbrauwen, benen, baard, oren, neus, bikinilijn, rug,…

✓ Op een lichte tinteling na, voel je niets van de laserbehandeling

✓ Zelfs de donsharen worden verwijderd

✓ Geschikt voor alle huid- en haartypes

✓ Kan ook op gebruinde huid

✓ Voor man en vrouw

✓ Slechts 5 tot 8 behandelingen nodig

Hoe werkt laserontharing?

De laser stuurt een intense lichtbundel doorheen het haar tot in het haarzakje. De hitte van dit licht zorgt ervoor dat de melanine die al in de huid aanwezig is, naar de haarwortel wordt getransporteerd. Daardoor wordt de haarwortel vernietigd.

Geen zorgen: dankzij een speciale koeltip, voel je die hitte niet: de koeling werkt verdovend en de omliggende huid wordt beschermd.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Om een permanent resultaat te verkrijgen, zijn 5 tot 8 behandelingen aangewezen. De meeste haarfollikels, zelfs van donshaartjes, zijn na de behandelingen volledig verdwenen.

De enige haartjes die niet behandeld kunnen worden zijn pigmentloze haren. Een kleine hergroei komt soms voor, met lichte en fijne haartjes dan. Om dit onder controle te houden, is een jaarlijkse onderhoudsbeurt voldoende.

Is de behandeling veilig?

Absoluut. Sowieso mogen enkel ervoor opgeleide professionals laserapparatuur hanteren. Natuurlijk is dat bij Sillueta het geval. Bovendien voldoet het toestel aan de hoogste eisen qua patiëntveiligheid, een medische keuring en het hoogste kwaliteitslabel.

 

Hoe bereid je je voor op een laserbehandeling?

Eén à twee dagen voor je afspraak, scheer je de zone die je laat behandelen. Net voor de behandeling reinig je je huid met wat water en zeep.

Enkele belangrijke adviezen:

  • Twee weken voor je eerste behandeling stop je met het gebruik van bruinversnellers of bruinen zonder zon.
  • Tijdens de volledige behandelingsperiode wax of epileer je niét.
  • Vermijd zon en zonnebank tijdens de volledige behandelingsperiode én tot 1 maand erna.
  • Als je af en toe de zon toch niet kan vermijden, gebruik dan een zonnemelk met SPF 50.

Benieuwd wat de Triple Wave laserontharing voor jou kan betekenen? Maak een afspraak!