Plasmalift: verjongde huid zonder botox

Wil je rimpels, overtollige, minder egale of minder strakke huid aan je gelaat en hals wegwerken? Dan is Plasmalift de oplossing. Deze behandeling pakt verslapte huid aan met revolutionaire plasmatechnologie. Zonder mesjes, hechtingen of naalden!

Bij Sillueta werken we specifiek met Beaujo Plasma Lifting. Je kent ons, wij blijven voortdurend up‑to‑date van de laatste, beste technieken en producten in onze sector. Om jou zo altijd de meest efficiënte behandelingen te bieden.

Vanzelfsprekend volgde onze gediplomeerde schoonheidsspecialiste Davine Aerts dus extra opleidingen om jouw persoonlijke Plasmalift-expert te zijn.

Wat houdt deze behandeling in?

De verstevigende behandeling gebeurt met een CE-gekeurde pen, ontwikkeld door een Duits team van artsen in samenspraak met gebruikers. Eerst en vooral brengen we een verdovende crème aan op de te behandelen zone. Deze verdooft de oppervlakkige huidlaag.

De punt van de pen projecteert vervolgens een geïoniseerde boog op het huidoppervlak en komt dus niet in contact met de huid. Deze zogenaamde plasmaboog verdampt onmiddellijk de huid op de gewenste plek en verstevigt de omliggende huid. Het resultaat is erg snel te zien.

De aanmaak van collageen en elastinevezels blijft 3 maanden doorwerken. 2 maanden na de eerste behandeling maken we dus weer een afspraak voor de nabehandeling. Natuurlijk nemen we vóór en na de behandeling enkele foto’s. Zo zie je duidelijk de impact van Plasmalift.

De voordelen!

Dat er geen mes of naald aan te pas komt, las je al. Maar dat is niet het enige voordeel. De behandeling is ook een pak sneller en goedkoper dan een operatieve ingreep. Er is zelfs geen algemene of lokale verdovende injectie nodig, enkel een licht verdovende crème. Je hebt gegarandeerd geen bloeduitstortingen of littekens. Bovendien is er geen risico op ‘overlifting’ waarbij je er onnatuurlijk zou uitzien. Integendeel, we zetten je natuurlijke schoonheid gewoon opnieuw in de verf!

Wanneer komt Plasmalift van pas?

 • Wenkbrauwlift
 • Fronsrimpel
 • Kraaienpootjes
 • Mondrimpels of rookrimpels
 • Nasolabiale plooi (van neus naar mondhoeken)
 • Wangen
 • Verslapping van de hals en kaaklijn
 • Rimpels aan de oren
 • Pigmentvlekken
 • Niet-chirurgische bovenooglidcorrecties
 • Onderooglidcorrecties

Let wel: vochtophoping onder de ogen is te wijten aan het lymfesysteem en wordt dus niet verholpen met Plasmalift.

Wat is het effect op mijn huid meteen erna?

Net na de behandeling ziet de huid er in eerste instantie wat rood uit. Door het gebruik van de pen, zie je eventjes enkele donkere puntjes. De behandelde zone blijft een drietal dagen gezwollen. De donkere puntjes worden korstjes en vallen na een tiental dagen vanzelf af. Onder die korstjes zie je nieuwe, lichtroze huid.

Natuurlijk is deze ‘nieuwe’ huid erg gevoelig. Bescherm ze dus erg voldoendetegen uv-stralen, enz. met een SPF 50 en verzorg ze goed met vitamine E-crème. Vermijd direct zonlicht, chloorwater, zonnebank en sauna gedurende minimaal 8 weken.

Geen zorgen: we geven je heldere instructies voor de nazorg mee.

Praktische weetjes over de Beaujo Plasma Lifting

Bij Sillueta is een behandeling met Plasmalift mogelijk elke 3e woensdag van de maand. Na de eerste behandeling volgt er een nabehandeling, inbegrepen in de prijs. Tussen deze afspraken zit minstens 8 weken tijd. Afhankelijk van de specifieke indicatie, is een derde behandeling (of 2de nabehandeling) mogelijk.

Vóór de eerste behandeling vul je een medische vragenlijst in. Plasmalift is geen optie voor zwangere vrouwen, mensen met actieve herpes of zeer zware actieve acné, diabetici, personen met een oogspierafwijking en epilepsiepatiënten.

Verder kan het ook niet toegepast worden als je bloedverdunners of een antibioticakuur neemt. Het is bovendien af te raden als je huidtype 5 of 6 (donkere tot zeer donkere huid) hebt of minder dan 8 weken geleden botox of fillers hebt gehad op dezelfde zone.