Bodycontouring

Mijn lichaam wordt ouder

Helaas verliezen we met de jaren collageen.  Dit zorgt voor elasticiteitsverlies wat resulteert in verslapping.  Door zonbeschadiging komen hier ook nog ouderdomsvlekjes en pigmentatie bij, wat resulteert in een minder frisse uitstraling.  Met anti-aging behandelingen kunnen we de tijd wat stilzetten en de huid terug opfrissen.  Door het collageen terug een boost te geven en met actieve peelings gaan we de vlekjes en oneffenheden terug egaler maken.

Hydropeptide full body treatment is een behandeling die het volledige lichaam aanpakt.  Peptiden en eiwitten zijn de basis van deze behandeling.  Eiwitten zorgen ervoor dat de huid terug strakker wordt (eiwitten staan ook bekend om spieren te versterken), de peptiden geven een signaal aan al de cellen in jou lichaam en geven deze de opdracht om het collageen terug te activeren.  Deze combinatie geeft jou lichaam een flinke boost.  Hydropeptide heeft meermaals awards ontvangen als beste product in peptiden.

Frequentie

1x om de 6 weken of om het lichaam een snelle intensieve boost te geven 1x per week gedurende 6 weken.

Behandeltijd:

60 min

Plaatselijke verslapping

Heb je wat gewicht verloren of andere factoren waardoor je plaatselijk een hangende huid verkregen hebt dan kunnen we met de tight behandeling de huid terug gaan stimuleren om collageen aan te maken.  Dit zorgt ervoor dat de huid terug strakker oogt.  Let wel op, voor bvb mensen met maagverkleiningen die op korte tijd heel veel kilo’s verloren zijn biedt deze behandeling geen oplossing.  Hiervoor zijn esthetische ingrepen aangewezen.

Meso-tight

Met deze behandeling gaan we rechtstreeks onder de opperhuid een tight coctail insluizen.  Deze gaan zorgen voor collageen-aanmaak.  Meso-tight is de sterktste behandeling in mijn aanbod naar plaatselijke versteviging toe.  Er kan zeer plaatselijk gewerkt worden (de oppervlakte per behandeling mag je vergelijken met de grootte van een A4 formaat).  Het aantal behandelingen en resultaat verschilt van persoon tot persoon.  Elk lichaam reageert anders.  We bekijken telkens welke verbetering er is na de voorgaande behandeling en bepalen zo hoeveel beurten er nodig zijn.  Dit kan variëren van 2 tot 8 beurten.

Frequentie:De behandeling mag maximum 1x per week toegepast worden maar mag ook met een maximum pauze van 3 weken.

Mesotherapie mag toegepast worden bij gezonde personen (niet tijdens zwangerschap, nier-leverproblemen, kanker of andere contra indicaties).

Duurtijd

Door dat de behandeling niet zo frequent dient te gebeuren en de behandeling slechts 30 min duurt is deze vaak makkelijk in te plannen in je agenda.

Verouderde Decolleté

Door zonbeschadiging, ouderdom, gewichtsafname-toename krijgt een décolleté heel wat te verduren.  We krijgen rimpels, oneffenheden, vlekken, verslapping… Met de hydropeptide décolleté behandeling gaan we een specifieke behandeling toepassen op basis van zuren, eiwitten en peptides.  Deze behandeling gaat de décolleté egaler maken, liften en de huid vernieuwen.

Frequentie
1x per week gedurende 6 weken – onderhoudsbehandelingen om de 6 weken is aangewezen om het resultaat te behouden.

Behandeltijd:
20 min

Last van lokale vetophoping

Een buikje dat je niet wegkrijgt, love-handles, armen, boven de bh-zone, knieën, onderkin, dijen….dit zijn allemaal plaatsen waar er vaak lokaal vetopstapeling aanwezig is dat je met een dieet of sport niet wegkrijgt.  Deze plaatsen gaan we zonaal aanpakken.  Hiervoor zijn 2 mogelijke behandelingen.

Mesotherapie:

Dit is één van de behandelingen die mooie resultaten geeft.  De behandeling kan vrijwel op alle lichaamsdelen toegepast worden waar lokale vetophoping aanwezig is.  Door rechtstreekse insluising van producten/coctails in de vetcel gaan we de vetcel reduceren en gaan deze afsterven.  Met deze behandeling kunnen we zeer specifiek werken net op de plaats waar je problemen hebt.  Voor meso-therapie wordt er met de produkten van mesoline gewerkt.  Het aantal behandelingen en resultaat verschilt van persoon tot persoon.  Elk lichaam reageert anders.  Bij een klein probleem zijn sommigen al tevreden na 2 beurten, bij sterke vetophoping kan het oplopen tot een 8-tal behandelingen.

Frequentie: De behandeling mag maximum 1x per week toegepast worden maar mag ook met een maximum pauze van 3 weken.

Mesotherapie mag toegepast worden bij gezonde personen (niet tijdens zwangerschap, nier-leverproblemen, kanker of andere contra indicaties).

Duurtijd

Door dat de behandeling niet zo frequent dient te gebeuren en de behandeling slechts 30 min duurt is deze vaak makkelijk in te plannen in je agenda.

Cavitatie:

Door ultrasone geluidsgolven gaan we stuwing brengen in het vocht dat zich tussen de vetcellen bevindt dit zorgt er voor dat de vetophoping in beweging komt. De wand van een vetcel is heel fragiel en breekt hierdoor. Hierdoor komen vetcellen vrij, die vervolgens door het lichaam worden afgevoerd.  Het lichaam kan maar een maximum aan vetcellen per behandeling afbreken vandaar wordt deze behandeling enkel op plaatselijke delen van het lichaam toegepast. Deze methode is dus erg geschikt voor de zogenoemde probleemzones. De kleine vetophopingen op de heupen (lovehandles), onder de billen, de dijen, buik of de rug.

Frequentie

Deze behandeling dient in kuurvorm gedaan te worden. 2x per week, 6 tot 8 beurten in totaal.  Om het resultaat te behouden wordt geadviseerd 1x per maand een onderhoudsbehandeling te doen.

Duurtijd:

Voor een kleine zone duurt de behandeling 30 min, voor de benen 60 min.

Acné op de rug-decolleté

Deze diep reinigende, exfoliërende en zuiverende rugbehandeling zal helpen om rugacne te bestrijden en revitaliseert de doffe huid met acne- en leeftijdsbestrijdende peptiden. Startend met een peeling met zuurstofkristallen, gevolgd door een verkwikkende en zuiverende pompoenenzyme peeling om ongewenste vlekken te verminderen. Een hydraterend kleimasker zal huidonzuiverheden aanpakken.

Frequentie

1x per week (gedurende 6 weken)

Onderhoud na kuur 1x om de 6 weken

Duurtijd:

45 min