Gewicht verliezen

Voordat ik begon met het PowerSlim programma woog ik 98 kg. Mijn overgewicht is eigenlijk ontstaan tijdens mijn zwangerschap. Ik ben toen ruim 30 kilo bijgekomen.

Mijn overgewicht belemmerde me bij fysieke activiteiten. De schoenen van mijn zoon aandoen werd moeilijker, ik had weinig zin om te bewegen en ik begon zelfs te snurken. Dit allemaal kwam puur door mijn overgewicht. Het moment van besef kwam toen mijn man zei: “Ilse, dat snurken, vreselijk!”

Ik besloot iets aan mijn gewicht te gaan doen en ben begonnen met PowerSlim bij Sillueta. In het begin was het even wennen doordat ik ineens anders en gezonder ging eten, maar nu is dit een gewoonte geworden. Met de fusilli van PowerSlim heb ik zelf tijdens het afslanken kunnen genieten van een lekkere pasta!

Het afslanken is mij erg goed bevallen. Het ging allemaal heel makkelijk, zelfs zo makkelijk dat ik na het behalen van mijn streefgewicht besloot om mijn doel nog 10 kg extra naar beneden bij te stellen.

Inmiddels heb ik mijn streefgewicht bereikt. Ik voel me nu veel beter, heb weer zin om te bewegen en heb geen vreetbuien meer zoals voorheen.

Deze zomer ben ik lekker op vakantie geweest. En ook op zulke momenten lukt het me tegenwoordig heel goed om me aan mijn gezonde levensstijl te houden. Natuurlijk heb ik ook af en toe genoten van iets lekkers!

Mijn coach was een topcoach. Eerlijk, streng en een enorme kennis van voeding. Een groot contrast met andere diëten die ik heb gevolgd. Naar mijn mening is een coach erg belangrijk. Dankzij mijn coach is het me namelijk gelukt!

Afvallen met Sillueta

Jij wil afvallen, en zo snel mogelijk natuurlijk, maar je wil ook lekker eten, geen honger lijden en je niet opsluiten van de buitenwereld omdat jij een dieet volgt.

Het is enkel leuk wanneer jij effectief die kilo’s snel ziet verdwijnen, daar bovenop zijn wij er als gecertificeerde voedingsdeskundige om jou helpen, te ondersteunen, jou valkuilen en moeilijkheden te bespreken  en je wekelijks te begeleiden om die kilo’s vaarwel te zeggen!

DUS: jij wil afvallen, geen honger hebben, ondersteuning, lekker eten, samen eten met je gezin, een sociaal leven en toch afvallen!!!

Dat kan met het gewichtsverlies programma van Sillueta !

Hoe werkt het PowerSlim programma?

Een koolhydraat is het duiveltje dat er voor zorgt dat jij geen gewicht verliest, deze vind je in zetmeelrijke producten zoals aardappelen, rijst, muesli, granola, pasta, brood, koeken….iets wat dagelijks op onze menu staat.  De hele supermarkt zit vol met duiveltjes die lachen naar jou en zijn de vijand van jou vetcellen.

Daarbovenop krijgen wij continue verborgen suikers binnen die steeds naar meer vragen en er voor zorgen dat je snel terug zin krijgt in nog meer suikers en ervoor zorgen dat je ’s avonds neerploft in de zetel zonder energie met een zak chips.

Oei…hoor ik jou al denken, moet ik dan enkel leven op sla, komkommer en tomaatjes?

Nee, allesbehalve, dit is zelfs zeer slecht voor jou gezondheid en zorgt er voor dat je zeer snel in gewicht zou bijkomen wanneer je terug normaal zou eten.

Wat doen we dan wel? Wij ruilen de koolhydraatrijke/suikerrijke voedingsmiddelen van de supermarkt in voor gezonde en lekkere koolhydraatarme/suikerarme produkten van powerslim met een toevoeging van eiwitten die ervoor zorgen dat jij geen honger krijgt.  Deze zijn hier verkrijgbaar.  Langs de andere zijde gaan wij de dagelijkse opname van calorieën niet sterk verlagen waardoor je nadien ook je gewicht kan behouden.  Dit is wat tijdens een dieet vaak gebeurt, we leven als konijnen, verliezen enkel spiermassa en vocht, maar geen vet en komen snel terug gewicht bij. Het typische jo-jo effect.

Jij kan dus nog steeds genieten van brood, croissants, toast, koekjes, chips, chocolade maar dan in een koolhydraat/suikerarme versie en ambachtelijk gemaakt.  Dit klinkt als muziek in de oren hé!

Wij werken met meer dan 100 recepten voor het ganse gezin, deze recepten zijn zeer makkelijk integreerbaar met een bereidingstijd tussen de 10 à 15 minuten met voor elk wat wils (ook voor vegetariërs). Zo leren wij jou stilaan een nieuwe kookwijze aan die je nergens anders terugvindt.  Feestmenu’s, borrel-receptjes, bbq-recepten, vakantie-gidsen, uit eten gids…voor alles hebben wij een oplossing.

Aan de hand van keto-sticks testen wij of jou lichaam effectief in vetverbranding is, handig om jou tijdig bij te sturen of om te kijken of alles perfect verloopt.

De 3 stappen naar jouw gewicht

We werken in 3 stappen.

 • Fase 1 zorgt ervoor dat 80% van je streefgewicht behaald wordt, hier gaan wij dus voor het grote gewichtsverlies met een gemiddelde van – 1kg per week aan de hand van 6 maaltijden per dag. Aangepast aan jou wensen en jou eetgedrag. Wekelijks zien wij elkaar voor een weging, bespreking, tips en jou vragen te beantwoorden.
 • Fase 2 zorgt voor de laatste 20% van de kilo’s die we nog kwijt willen raken. Hier gaan wij stilaan terug de koolhydraten verhogen door bvb terug fruit, brood van de bakker, zetmeelrijke groenten enzovoort te introduceren.  Je neemt dus minder powerslimproducten en ruilen die terug om.  Hier leren wij jou welke producten je best kiest bij de bakker en de supermarkt.
 • Fase 3: Proficiat, wij hebben jou streefgewicht behaald!!! Wij hebben de duiveltjes overwonnen. Nu gaan wij jou nog een jaar maandelijks begeleiden in het behouden van je gewicht.  Wij leren jou etiketten lezen, emo-eten, valkuilen te vermijden, welke producten uit de supermarkt kies je het best en zijn het gezondst,…maandelijks wegen wij jou ook, dit is je stok achter de deur naar gewichtsbehoud.  Kortom: wij blijven steeds tips & tricks geven om je nieuwe levensstijl en gewicht te behouden. Want dat is ons doel!

*** in fase 3 worden enkel de tussendoortjes van powerslim nog geadviseerd, dit om je suikerspiegel op pijl te houden, zin in zoet te voorkomen, dipjes weg te houden, en geen hongergevoel te hebben.

Hoe ziet een dag powerslimmen er uit?

6 maaltijden:

 • Ontbijt powerslim + beleg
 • Tussendoortje powerslim
 • lunch powerslim + groenten + vlees
 • tussendoortje powerslim
 • avondeten powerslim + groenten + vlees
 • tussendoortje powerslim

Slechts 1 voorbeeldje van een dagmenu:

 • croissant met choco
 • reep praliné
 • panini met philadelphia light, tomaat, ham
 • wafel
 • lasagne bolognaise
 • chips

Prijzen PowerSlim?

Fase 1:

 • Opstart met de startbox met voeding voor 7 a 10 dagen (deze bevat 45 verschillende producten en een kookboek) + gratis opstart en intake gesprek van 1 uur: 159 euro
 • Nadat je opstartbox verbruikt is kost het jou in Fase 1 ongeveer 14 euro per dag , wat neerkomt op 100 euro per week aan voeding. Dit bedrag ben je in de supermarkt ook al snel kwijt wanneer je voor 7 dagen voeding aan 6 maaltijden per dag zou kopen.
 • De wekelijkse begeleiding is gratis bij afname van 6 doosjes voeding. Deze heb jij zowiezo nodig om de week door te komen in Fase 1.

Fase 2: Hier bouwen wij stilaan af in de produkten van powerslim, jou wekelijkse voedingskost zal dan met de weken verminderen.  Heb jij fase 2 behaald, dan bieden wij jou als beloning jou wekelijkse begeleiding nog steeds gratis aan.

Fase 3: Maandelijkse gewichtsopvolging, afname van tussendoortjes van powerslim is niet meer verplicht maar wordt wel de eerste 3 maanden nog geadviseerd, tijdens maand 1 adviseren wij er nog 3 per dag, maand 2 nog 2 per dag en vanaf maand 3 nog 1 per dag.

Wanneer jij maandelijks nog tussendoortjes van powerslim aankoopt dan krijg je het maandelijkse consult van ons gratis cadeau.  Wil jij maandelijks opgevolgd worden zonder produktjes van powerslim dan kost een voedings-en weeg consult 25 euro.

Extra Cadeautje:

Momenteel werken wij met een spaarkaart: bij een volle spaarkaart aan de hand van aankoop producten krijg jij van ons een productje t.w.v 5 euro cadeau.

Vanaf januari 2019 gaan wij werken met een doelenkaart, dit om jou nog meer te motiveren om je doel te behalen of je gewicht te blijven behouden.  We stellen samen met jou verschillende doelen in, en bij elk behaald doel gaan wij jou belonen door een attentie-verrassing.

*** Wij voorzien wekelijks ruim de tijd voor jou om je te begeleiden in onze agenda, annuleren kan tot 24u (ENKEL TELEFONISCH op voorhand, bij laattijdige annulatie moeten wij helaas een annulatiekost aanrekenen van een voedingsconsult van 25 euro.  Bij het verplaatsen van een afspraak binnen dezelfde week (mits mogelijkheid in de agenda) wordt er geen annulatiekost aangerekend.

Heidi Stevens, 43 Jaar uit Tessenderlo

“Wat extra leuk is, is dat ik zoveel complimentjes krijg*”

Ik ben Heidi, getrouwd en mama van 2 superlieve dochters. Mijn gewicht is beginnen toenemen in mijn studententijd. Ongezond eten, snoepen, noem maar op…. In de loop der jaren ben ik nog eens 30 kg aangekomen. Het was zelfs zover dat ik niet meer in de spiegel keek, het kon me allemaal niets meer schelen. Dik is dik, dacht ik. Ik had al zoveel dingen geprobeerd, maar wanneer er 10 kg af was kwamen die er ook even snel weer bij!

Tot ik op Facebook het PowerSlim programma zag verschijnen. Mijn coach Anneleen van Sillueta post regelmatig informatie over PowerSlim. Ik ben dan zelf eens gaan googelen en heb dan ook maar meteen een afspraak gemaakt.

Anneleen en ik waren tot een besluit gekomen dat ik 30 kg ging vermageren. Het leek zo onrealistisch! Ik dacht in mezelf: ‘30kg! Ga ik dat wel halen?’ Nu, 6 maanden later, ben ik er 24 kwijt en heb ik besloten om er nog 5 bij te doen. PowerSlim is zo makkelijk vol te houden. Je mag 6 keer op een dag eten, je hebt nooit een hongergevoel en de producten zijn nog lekker ook! Ik heb nu geleerd om gezond te eten.

Door het volgen van PowerSlim heb ik geen maat XXXL meer nodig, maar kan ik shoppen tussen de kleinere maten. Ik voel me ook een stuk fitter en kan me veel makkelijker bewegen. Ik vind het niet erg meer om de fiets al eens te nemen of een blokje rond te lopen. Wat extra leuk is, is dat ik zoveel complimentjes krijg van de mensen rondom mij. Dit geeft een extra boost! Als laatste wil ik natuurlijk mijn coach Anneleen bedanken. Zonder haar steun en goede raad zou het allemaal niet zo vlot verlopen zijn! Merci Anneleen!

Coach Anneleen over Heidi:

Als coach van Heidi ben ik ontzettend trots op haar. Heidi kwam hier binnen met slechts een klein sprankeltje hoop om wat kilo’s kwijt te raken. Maar ze wou het een kans geven, ze wou graag 30 kg verliezen en tot op heden was dit nog met geen enkel dieet gelukt. Vanaf we gestart zijn ging het heel goed met Heidi, het afvallen verliep super vlot, ze had geen honger, geen moeite met het programma, vond echt haar ding in de producten… en tot op heden gaat het nog altijd super met Heidi. Zelfs na een aantal dagen New York (wat niet de makkelijkste plaats is om gezond te eten) kwam Heidi terug op de weegschaal staan met weer gewichtsverlies. Heidi, je bent een pracht van een vrouw, die er stralend uitziet! De laatste 5 kilo’s gaan zeker geen probleem zijn, daar ben ik van overtuigd!

Voor

Na

Contactgegevens

Voor het afslankprogramma van Sillueta kan je terecht bij:

Sillueta Tessenderlo
Voedingsdeskundige Mertens Anneleen
Kanaalweg 32
3980 Tessenderlo
Afspraak en info: 013/295052
info@sillueta.be

Sillueta PowerSlim Leopoldsburg
Voedingsdeskundige Aerts Davine
Weidestraat 20
3970 Leopoldsburg
Afspraak: 0479 30 00 40
leopoldsburg@sillueta.be

Jouw coaches

Neem zeker een kijkje op onze Facebookpagina van het afslankprogramma:

https://www.facebook.com/Sillueta-1-2-tessenderlo-leopoldsburg-325109891325626/?ref=bookmarks