LPG Endermologie

Waarom endermologie?

Last van cellulites, zware vermoeide benen, oude onesthetische littekens, spierpijnen, slecht slapen, vermoeidheid, lichte spat-aders, verslapping, lokale vetophoping, zware sportprestaties…voor al deze problemen kan endermologie een oplossing bieden.  Endermologie wordt zowel op vrouwen als op mannen toegepast en is daardoor voor bijna iedereen toegankelijk.

Hoe werkt endermologie?

Weefsel en cel revalidatie. Met de lpg technologieën kunnen verschillende weefsellagen worden behandeld.  Endermologie die door LPG op punt werd gesteld, is de wetenschap die zich bezig houdt met het bindweefsel.  Het belangrijkste onderdeel voor ons functioneren.  Endermologie is een exclusieve celstimulatiewetenschap door Mécano-stimulation (mechanotransductie) en maakt het mogelijk om alle transformaties van het bindweefsel om esthetische of therapeutische redenen op een niet-agressieve manier te behandelen.  De werkzaamheid werd aangetoond in meer dan 110 wetenschappelijke studies.  Dagelijks worden meer dan 200 000 mensen met endermologie behandeld.

Het gepaste programma wordt voor jou in het toestel geprogrammeerd.  Het apparaat heeft een behandelkop die rollend over het lichaam gaat, vacuum trekt.  Door de huid zachtjes op te heffen en te rollen, stimuleert de Cellu M6 het veneus en lymfatisch systeem, waarbij toxines worden geëlimineerd. Fibroblasten worden aldus gestimuleerd om de productie van collageen en elastine te verhogen, wat een gezondere en verjongde huidspanning tot gevolg heeft. Tijdens de behandeling draagt men een netkousen pakje over het volledige lichaam.

Litteken behandeling

Toepassingen:

 • Esthetische littekens (bijv.keizersnede, stria…)

Met de endermologie behandeling kunnen we littekens verlichten, mooier maken door op het bindweefsel te werken. De resultaten na een kuur behandelingen zijn mooi.  Ook stria die tijdens de puberteit ontstaan zijn, zijn goed te behandelen (volledig zal een litteken/stria nooit verdwijnen)

Neem vrijblijvend contact op voor meer info omtrent deze behandeling.

LPG endermologie wordt niet terugbetaald door het ziekenfonds en is een esthetische behandeling.

Zware benen (oedeem behandeling)

Toepassingen:

 • lymfoedeem
 • lichte spataders
 • slechte bloedcirculatie
 • koude voeten

De endermologie van LPG zorgt voor een preciese, regelmatige en pijnloze drainage, en geeft sneller resultaat dan bij een manuele drainage.  Ook tijdens de zwangerschap heeft men vaak last van opgezwollen benen, deze kunnen we met de zware benen behandeling sterk verminderen. Krampen in benen, vermoeide benen, koude voeten…vaak zijn deze het gevolg van een slechte doorbloeding.  Deze gaan we terug activeren door de behandeling. Neem vrijblijvend contact op voor meer info omtrent deze behandeling.

 • een drainerend effect dat 3 maal sneller is dan bij manuele lymfedrainage

Bindweefselproblemen

Toepassing:

 • spierkrampen
 • spierstijfheid
 • spierkaters
 • voorbereiding op zware sportactiviteiten of herstel hiervan
 • spierpijnen
 • slecht slapen
 • stress
 • darmklachten
 • chronische vermoeidheid
 • hoofdpijn

Met de behandeling van  LPG kan er worden gewerkt  op deze problemen door het bindweefsel te reorganiseren, spierspanningen te ontspannen en de gewrichtsbewegingen te versoepelen. Door een betere bloedsdoorstroming en het opheffen van blokkades gaan als deze symptomen verbeteren.

Neem vrijblijvend contact op voor meer info omtrent deze behandeling.

Lpg endermologie wordt niet terugbetaald door het ziekenfonds.

Lipomassage behandeling

Last van lokale vetophoping, cellulites, gewichtsverlies, hangende huid… Plastische Therapie, doelgericht afslanken en verstevigen met de lipomassage van LPG.

Ondanks een perfect gezonde levensstijl gebeurt het vaak dat vetcellen (adipocyten) zich meer ophopen dan dat we ze kunnen verwijderen.  Onder invloed van het vet en het vasthouden van water, trekken de tussenmembranen aan het huidoppervlak en verschijnen er vetkussentjes.  Deze onaantrekkelijke en soms pijnlijke vetzones worden niet beïnvloed door lichaamsbeweging en diëten.  Bovendien produceren jeugdigheidscellen (fibroblasten) na verloop van tijd minder collageen en elastine, waardoor de huid slapper wordt.  Met de behandeling van endermologie gaan we het collageen proces terug stimuleren, de huid gaat gladder worden, lokale vetophoping gaan sterk verminderen met een mooi centimeterverlies als resultaat.

Last van vetophoping terwijl je niet meer eet dan anders? Vaak is dit een hormonaal probleem.  Ook dit kunnen we met endermologie aanpakken.

Toepassing:

 • afslanken
 • gladmaken
 • verstevigen
 • vormgeven
 • cellulites
 • na gewichtsverlies
 • hormonale vetopslag

Deze behandeling wordt ook toegepast voor en na alle ingrepen (van het type liposuctie en buikwandcorrecties).

110 wetenschappelijke onderzoeken

200 000 behandelde personen per dag/wereldwijd

Duurzame resultaten die snel zichtbaar zijn vanaf 6 sessies.  Vanaf 12 behandelingen +70% minder vet. Neem vrijblijvend contact op voor meer info omtrent deze behandeling.

Ik gebruik Cellu M6 al enkele jaren voordat ik op vakantie vertrek.  Ik zag heel goede resultaten, maar ik heb de behandeling niet volgehouden…foutje!! Twee zwangerschappen verder had ik echt hulp nodig om mijn figuur terug te vinden en vooral om mijn huid terug mooi te maken.  Dankzij de behandelingen met CELLU M6 kon ik snel slanker worden rond mijn taille, dijen en buik.  Mijn huid is soepeler, zachter en steviger.  Ik zorg er deze keer voor dat ik de behandeling niet opgeef! “ Amelia C.32 jaar

 

Voor -en nabehandeling liposuctie/buikwandcorrectie

Behandeling met Endermologie wordt geadviseerd als voor- en nabehandeling bij liposuctie/buikwandcorrectie.  Voordat de operatie plaats vindt gaan we het lichaam in optimale conditie brengen, na de ingreep kunnen we zwellingen of verklevingen verminderen of worden voorkomen met als resultaat een mooi herstel.

Na een zwangerschap

 • figuurcorrectie
 • lokale vetophoping
 • littekens
 • stria
 • lifting

Wil je graag je oude figuur terug? Zijn er wat kilootjes blijven hangen, rondingen die je liever weg wil, is je huid verslapt, rode-paarse stria,  heeft u een keizersnede gehad? Met endermologie kunnen we zeer plaatselijk werken zowel op de lokale vetophopingen als op littekens, sria van keizersnede.  Indien u een keizersnede heeft gehad kunnen we 6 weken na de keizersnede al starten met endermologie.  Let op, we kunnen de stria verlichten alsook de littekens veel mooier maken, weg gaan ze helaas nooit met geen enkele behandeling.

Binnen hoeveel tijd zijn er resultaten met endermologie

U voelt al vanaf de eerste behandeling resultaten, de behandelde zones zijn minder compact, minder verstopt.  Uw benen voelen lichter, de huid is zachter, gladder.  Vanaf 6 behandelingen worden de resultaten nog sterker.  Endermologie wordt in kuurvorm aanbevolen om optimale resultaten te behalen.  Een kuur kan uit 6-10 of 15 beurten bestaan afhankelijk van het probleem, leeftijd, herstel….voor iedereen is dit anders.

Voor mooie en snelle resultaten dient men wel in het begin te starten met 2 a 3 behandelingen per week, daarna bouwen we de frequentie af. (Denk aan sporten, met 1x per week behaal je ook geen resultaat)

Is het een pijnlijke behandeling?

Hoewel de behandeling intens en doeltreffend is, mag een Lipomassage behandeling nooit pijn doen.  Vraag aan uw LPG specialist om het apparaat af te stellen op basis van uw gevoel.

Moet ik diëten of aan sport doen?

Dat is niet absoluut nodig maar natuurlijk wel aan te raden als u zich richt op afslanking en cellulites.  Dankzij zijn specifieke werking, werkt Lipomassage precies in op vetten die moeilijk door een voedingsregime of lichaamsbeweging weg te werken zijn.  Maar gezond eten en regelmatig bewegen zijn een uitstekende manier om uw figuur in het algemeen te verzorgen.

Blijven de resultaten?

U dient na een kuur endermologie maandelijks een onderhoudsbehandeling te doen.  Net zoals dat u stopt met sporten en uw conditie en spiersterkte achteruit gaat, gaat dit ook met alle andere behandelingen zo zijn.  Indien je een mooi gezond, lichaam wil,  moet je er aan blijven werken.  Vaak vinden de mensen de behandelingen zo aangenaam en heeft het zo een positieve levensinvloed dat ze het zelfs wekelijks willen blijven toepassen.


Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.