Schoonheidsbehandelingen

Mooie wimpers met wimperlifting

Met de lvl wimperlifting behandeling worden de eigen natuurlijke wimpers gelift. Dit geeft dat de wimpers veel langer lijken en je een mooie open blik creeërt. Door de wimperlifting krijg je onmiddellijk een frisse uitstraling en optisch langere wimpers. Tijdens de behandeling worden de wimpers gekleurd waardoor het dragen van mascara ook niet meer nodig is. Wil je toch graag mascara gebruiken voor meer volume dan kan dat gerust! Ook ideaal voor op vakantie. De behandeling duurt 60 min.

Is wimperlifting schadelijk

In tegenstelling tot wimperextensions is wimperlifting helemaal niet schadelijk. Je eigen wimpers lijden hier niet van. De behandeling is volledig pijnloos. Het dragen van lenzen tijdens de behandeling is voor veiligheid van de lenzen wel afgeraden. Deze kan je best even uithalen.

Hoe lang blijven de wimpers gelift

6 tot 8 weken blijven de wimpers gelift, daarna nemen ze terug hun oude vorm aan. Je mag de wimpers reinigen met eender welke reiniger, je dient hiervoor geen andere produkten te gebruiken. De eerste 24u na de behandeling mag er geen mascara of water aan de wimpers aangebracht worden.

Wimperserum Revitalash

Wil je van nature lange wimpers dan kan je de groei van je wimpers stimuleren met het wimperserum van Revitalash. Oorspronkelijk is dit serum ontwikkeld voor mensen die haaruitval hebben gekregen door bvb een chemo behandeling om de haargroei te versnellen. Na 3 maand dagelijks aanbrengen van de revitalash wimperserum krijgen je wimpers een boost, worden ze sterker, voller en langer. Na een kuur van 3 maand dien je de serum nog 3x per week aan te brengen. Met een 2.0 ml serum kom je 6 maand toe. Je kan de wimperserum perfect combineren met de wimperliftingbehandeling, dit geeft een optimaal resultaat.

Gelpolish of gellak

Beiden betekenen hetzelfde. Gelpolish/gellak is een nagellak die uithardt onder de uv-led lamp en de nagel niet beschadigt. Het is veel natuurlijker dan gelnagels, er is geen verdikking op de nagel. Gelpolish/gellak kan op de handen en op de voeten geplaatst worden. De nagellak is veel steviger, glanzender dan gewone nagellak en houdt dus veel langer. Met de jaren zijn er ontzettend veel kleuren ontwikkeld in gelpolish/gellak. Hier vind je meer dan 200 verschillende kleuren in het aanbod.

Hoe lang houdt gelpolish/gellak

3 tot 4 weken blijft gelpolish/gellak op de nagel, daarna zal de nagellak stilaan loskomen. Door de versteviging van de gelpolish breken je nagels ook minder snel. Je kan hier uren mee in het water gaan zonder dat je nagellak los komt.

Hoe wordt gelpolish/gellak verwijderd?

Gelpolish/gellak is ontwikkeld om de nagel niet meer te beschadigen. De nagellak wordt verwijderd met dissolvant en niet met de frees waardoor de nagel gezond blijft. Bij elke nieuwe set wordt de oude gellak/gelpolish verwijderd voor we er een nieuw kleurtje op plaatsen.