To top
Title Image

Schoonheidsbehandelingen

Wimperlifting voor wondermooie wimpers

Droom je van lange, verleidelijke wimpers, ook zónder mascara? Dan is een LVL‑wimperlifting ideaal. Tijdens deze schoonheidsbehandeling – die amper een uurtje duurt – verlengen én kleuren we je wimpers. Zo wordt mascara in feite overbodig.

Weg met die panda-ogen door uitgelopen mascara na het zwemmen of douchen! Ga voor een mooie, open blik en een frisse uitstraling op elk moment van de dag.

Is wimperlifting schadelijk voor mijn wimpers?

Absoluut niet. De behandeling is pijnloos en onschadelijk, in tegenstelling tot het aanbrengen en verwijderen van wimperextensions.

Je wimpers lijden er niet onder. Wel vragen we je om je lenzen uit te doen tijdens de behandeling, gewoon voor de veiligheid.

Wimperlifting schoonheidsbehandeling Sillueta

Hoelang blijven mijn wimpers gelift?

Maar liefst 6 tot 8 weken! De eerste 24 uur na de behandeling mogen je wimpers niet in aanraking komen met water of mascara. Vanaf de 2e dag mag je weer je vertrouwde producten gebruiken, zowel qua make-up als reiniging.

Maak een afspraak

Gelpolish of gellak?

Het gaat om eenzelfde product, namelijk een nagellak met geltextuur die onder een uv‑ledlamp uithardt. Resultaat? Knappe, stevige, glanzende nagels zonder verdikking op je nagel of onnatuurlijk ogende kunstgelnagels. En dat zonder je nagels te beschadigen.

Gellak kan perfect op zowel handen als voeten en blijft weken mooi. Je hebt de keuze uit meer dan 200 kleuren.

Hoelang houdt de gellak na mijn schoonheidsbehandeling?

Met gellak ben je 3 tot zelfs 4 weken gerust. En nóg een voordeel: de lak maakt in die tijd je nagels ook wat steviger zodat ze minder snel breken. Zwemmen, wellness, baden? Je leuke, gekleurde nagels houden stand.

Hoe verwijder je gelpolish?

Net zoals bij gewone nagellak, gebruiken we eenvoudigweg dissolvant en géén frees. Lekker makkelijk! Je nagel blijft intact en we kunnen meteen een nieuw kleurtje aanbrengen tijdens een nieuwe schoonheidsbehandeling.

Maak een afspraak
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.