Wimperextensions

Opvallend volumineus. Pittig zwart. Elegant subtiel. Naturel bruin. Lekker lang. Met wimperextensions kan je alle kanten op! Een ding staat vast: na deze beautybehandeling imponeer je minstens een maand lang met je knappe wimpers.

Wat zijn wimperextensions eigenlijk?

Het woord zegt het al: het gaat om een extension, een mooie, tijdelijke verlenging van je wimpers. Met een – uiteraard – veilige huidlijm bevestigen we synthetische haartjes aan je natuurlijke wimpers. Resultaat: vollere en langere wimpers. Het is een ideale oplossing als je je in een van deze situaties herkent:

 

  • Je hebt van nature korte wimpers.
  • Je bent het beu om dagelijks mascara te gebruiken en te verwijderen.
  • Je ogen zijn vlug geïrriteerd door mascara.
  • Je laat de wimperkruller liever links liggen.
  • Je wil een feestelijke look voor een bepaalde gelegenheid.
  • Je ziet er graag wat frisser uit, ook als je pas uit je bed komt. 😉
  • Je wil ’s morgens wat tijd besparen bij het klaarmaken.

Diverse mogelijkheden

Natuurlijk zijn er tal van verschillende types wimperextensions. Jij kiest zelf voor welke look je gaat: de lengte, de kleur, de dikte, … Ook kunnen we de wimperextensions één voor één aanbrengen of meerdere tegelijk, naargelang het effect dat je voor ogen hebt.

Wat het type wimperextensions betreft, kan je bij Sillueta terecht voor:

One by one

Dit is de minst opvallende keuze, al zie je zeker en vast een verschil. We brengen één extension op elke wimper aan. Je natuurlijke wimpers worden zo wat voller en langer.

Soft extensions

We bevestigen een drietal extensions op elke wimper. Deze behandeling is goed voor iets vollere, zachte wimpers die naturel ogen.

Russian volume

Op elke wimper plaatsen we 8 à 10 ultradunne extensions. Goed voor een luxueus gevoel en een glamoureuze look.

Russian extra volume

Nog meer, nog langere en indrukwekkende wimpers? Dan kies je deze optie!

Voor en na de behandeling

Reinig je gezicht en ogen vóór de behandeling. Breng geen mascara aan. Krul je wimpers ook niét vooraf. De lijm werkt het best op rechte, natuurlijke wimpers. Dat bespaart ons ook tijd, die we aan je wimpers kunnen besteden! De duur van de behandeling hangt af van je keuze van extensions, maar reken gemiddeld op een tweetal uur. Doe dus gerust comfortabele kledij aan om het jezelf aangenamer te maken.

Na het aanbrengen va je wimperextensions, mogen je ogen en wimpers gedurende 24 uur niet in contact komen met water. Zo geef je de lijm de kans om zich goed vast te hechten aan je natuurlijke wimpers. Na een dag kan dit dus wel weer. Je kan dan ook je ogen opmaken zoals je gewoon bent, maar gebruik nooit olie of producten op oliebasis op je extensions. Die lossen namelijk de lijm op. Vermijd dus ook waterproofmake-up, want die moet verwijderd worden met reinigers op oliebasis.

Hoe ontschmink je je dan wel? Gebruik micellair water of een schuimreiniger en reinig je wimperextensions voorzichtig, eventueel met een wattenstaafje of een speciaal borsteltje. Denk zeker niet dat reiniging niet nodig is, want dat is het wel. Je vermijdt er ontstekingen mee en je wimperextensions zien er langer mooi uit!

Langdurig effect

Je wimperextensions blijven een viertal weken zitten. Als je dan opnieuw langere en volle wimpers wil, kom je langs voor een nieuwe set. We verwijderen de oude en brengen nieuwe extensions aan. Natuurlijk kan je binnen die vier weken ook altijd een afspraak maken om je wimperextensions even bij te werken.

Interesse in wimperextensions? Maak een afspraak!