Wimperlift

Niets zo charmant als volle, lange wimpers, vind je ook niet? Maar misschien is werken met valse wimpers, vele lagen mascara en een wimperkruller niet voor jou weggelegd. Geen probleem, dan is een wimperlift of lashlift een goed alternatief. Zo zie je er wekenlang fris en elegant uit!

Geschikt voor elk type wimper

Heb je korte of lange wimpers? Steile of gekrulde wimpers? Zijn ze volgens jou niet mooi gepositioneerd? Deze hoogkwalitatieve wimperlift van Elleebana is de oplossing voor elk type wimper.

De enige uitzondering hierop zijn beschadigde wimpers. In dat geval geef je best je wimpers eerst de tijd om te herstellen, eventueel met behulp van een herstellend serum, voor je een behandeling boekt.

Hoe werkt de wimperlift?

Om je wimpers te liften, brengen we siliconen schildjes aan op je wimpers, waardoor ze omhoog krullen en langer lijken. De behandeling duurt slechts een uurtje. We gebruiken geen klemmetjes of een wimperkruller, die vaak een knik nalaten in je wimpers. Je wimper krult daardoor meteen vanaf je oogrand. Een erg natuurlijk effect dus!

Voordelen van deze wimperlift

Een groot voordeel is natuurlijk de tijdbesparing. Je hebt geen mascara of wimperkruller meer nodig. Je kan dus iets langer in bed blijven liggen ’s morgens. Daarnaast kan je er ook gewoon mee zwemmen of sporten, zelfs kort na de wimperlift.

Je wimpers worden door deze behandeling bovendien ook goed verzorgd en gevoed. Ze blijven gezond en worden niét beschadigd. Voor elke toepassing maken we trouwens gebruik van een single-use zakje. Zo blijft alles uitermate hygiënisch.

 

Hoe lang houdt het effect?

Je wimperlift blijft een zestal weken zichtbaar. Wil je voortdurend schitterende wimpers? Dan herhaal je de behandeling dus best met regelmaat. Of wil je er voor een speciale gelegenheid of op vakantie extra stralend uitzien? Plan dan gewoon tijdig een afspraak in!

Maak nu een afspraak voor je wimperlift!